Kangoo

Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Renault Kangoo Electric: monovolumul promite autonomie de 285 de kilometri

Renault a lansat oficial noul Kangoo E-Tech Electric, versiunea cu zero emisii a monovolumului francez. Noul model are un propulsor electric de 120 de cai putere și promite o autonomie de până la 285 de kilometri.
Miercuri, 24 August 2022 | Concepte

Primele imagini cu Renault Hippie Caviar Motel, un concept bazat pe Kangoo electric

Renault a publicat primele imagini cu noul concept Hippie Caviar Motel. Mașina se bazează pe versiunea electrică a lui Kangoo și este un camper van destinat celor dornici de aventură și de sporturi extreme.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

Actualizare în gama de utilitare Renault: noul Kangoo va avea versiune electrică, iar Dacia Dokker devine Renault Express

Renault actualizează gama de utilitare prin noua generație Kangoo, care va fi disponibilă și în variantă electrică. În plus, Dacia Dokker a devenit acum Renault Express.
Marti, 26 Mai 2020 | Intern

Grupul Renault ar putea schimba strategia pentru Dacia Dokker: viitoarea generație va fi vândută pe anumite piețe cu numele Kangoo Express

Noua generație Dacia Dokker va fi comercializată pe anumite piețe europene sub brandul Renault Kangoo Express, ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate în ultimii ani, potrivit presei franceze.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Kangoo: utilitara va prelua motoare de la Clio

Noua generație a utilitarei Kangoo va prelua o serie de motorizări de la noul Clio, inclusiv versiunea hibridă și motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 130 de cai putere.
Luni, 28 Iulie 2014 | Industrie

Renault şi Fiat au semnat o colaborare pe segmentul vehiculelor comerciale

Renault va produce un vehicul comercial uşor în Franţa pentru cei de la Fiat începând cu al doilea sfert al anului 2016. Modelul păstrează platforma tehnică a francezilor şi prezintă elemente de design specifice mărcii Fiat.
Joi, 04 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Renault Kangoo facelift în România: start de la 15.810 euro

Renault România a anunţat preţurile lui Kangoo facelift pe piaţa internă. Modelul utilitar pleacă de la 15.810 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.5 dCi de 75 CP.
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

Renault Kangoo Z.E. şi ZOE vor intra în flota DHL Express din Franţa în 2015

Renault le va furniza celor de la DHL Express o flotă de 50 de vehicule electrice pentru divizia din Franţa. Livrările vor fi finalizate până în 2015.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Feature

REPORTAJ: Test cu primele modele Renault electrice de serie - Fluence ZE şi Kangoo ZE

Am fost în Portugalia pentru a lua contact cu primele produse finite din gama Renault Zero Emisions. Iată primele impresii de la volanul versiunilor de serie Fluence ZE si Kangoo ZE.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Mediu

Maşinile electrice, cumpărate în Europa de guverne şi companii

Corporaţiile din Vestul Europei preferă achiziţia vehiculelor electrice. Mitsubishi şi Renault sunt primii beneficiari, cu peste 16.000 de unităţi comandate.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Mediu

Franţa: Renault îi vinde statului 15.600 de vehicule electrice

Guvernul francez va cumpăra 15.600 de vehicule electrice de la Renault şi 3.9000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot-Citroen dintr-un total de 25.000 de vehicule necesare în următorii ani.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 August 2010 | Siguranta

Recall de 9.000 unităţi Renault Kangoo

Francezii de la Renault vor rechema în service 9.815 de unităţi Kangoo pentru înlocuirea furtunelor de frână de pe puntea faţă pentru a elimina riscul pierderii frânelor în urma perforării acestor conducte de cauciuc.
Luni, 08 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Renault a prezentat noile Trafic si Kangoo Express Maxi

Francezii de la Renault au prezentat noii membri ai gamei sale de vehicule utilitare. Acestia sunt Kangoo Express Maxi si noua generatie a lui Trafic.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Mediu

Alimentarea unei masini electrice Renault va costa maxim 140 de euro/luna

Pretul inchirierii unei baterii pentru viitoarele modele electrice din gama Renault va fi de 100 de euro pe luna. Daca adaugam curentul consumat, costurile de alimentare duc la maxim 140 de euro/luna
Joi, 17 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT 2009: Toate conceptele prezentate la salon

Automarket a trecut in revista toate conceptele care au vazut lumina zilei la Salonul Auto de la Frankfurt. Toate au incercat sa arate ca producatorii se gandesc constant la reducerea emisiilor.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Modele noi

Masinile electrice Renault vor putea fi incarcate in trei moduri diferite

Viitoarele modele electrice fabricate de alianta Renault-Nissan vor avea baterii care pot fi inlocuite rapid si vor putea fi incarcate la priza in regim de viteza.
Marti, 26 Mai 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault lanseaza la Frankfurt un rival pentru Smart

Smart Fortwo va avea din vara un nou concurent, venit de aceasta data din partea celor de la Renault. Conceptul ce urmeaza a fi prezentat la Frankfurt in septembrie se va materializa in viitorul apropiat.
Joi, 07 Mai 2009 | Modele noi

Renault a prezentat prototipul electric Kangoo be bop Ze la Paris

Renault le-a prezentat actionarilor sai prototipul lui Kangoo be bop ZE. Acest model are scopul de a testa si prezenta modul de functionare al vehiculelor electrice Renault.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Industrie

Vehiculele electrice de la Renault vor avea acelasi pret ca dieselurile

Renault lucreaza la trei vehicule electrice pe care le va comercializa in Marea Britanie la acelasi pret cu echivalentul diesel al modelelor respective.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru