Primele imagini cu Renault Hippie Caviar Motel, un concept bazat pe Kangoo electric

de Tiberiu Safta
Miercuri, 24.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat primele imagini cu noul concept Hippie Caviar Motel. Mașina se bazează pe versiunea electrică a lui Kangoo și este un camper van destinat celor dornici de aventură și de sporturi extreme.

Constructorul francez a pus la dispoziție primele imagini cu noul concept al unui camper van. Acesta se numește Hippie Caviar Motel și este bazat pe Kangoo E-Tech Electric, versiunea complet electrică a acestui model.

Renault descrie conceptul ca fiind creat special pentru aventură și este atrăgător pentru pasionații de aventuri în natură și de sporturi extreme. Unele elemente și piese ale conceptului, precum anvelopele, pluta pentru podea și dulapurile sunt realizate din materiale reciclate. La interior Renault menționează doar o bancă pliabilă care se transformă în pat.

Conceptul Hippie Caviar Motel conține numeroase spații de depozitare inteligente, create special pentru echipamentul sportiv. Nu în ultimul rând, avem și o bară pe plafon pentru schiuri.

Puterea conceptului vine de la un motor electric de 120 de cai putere, alimentat de un acumulator de 45 kWh. Asta înseamnă o autonomie de 285 de kilometri. La încărcare, autonomia poate fi mărită până la 170 de kilometri în 30 de minute.

Noul concept Renault Hippie Caviar Motel va fi dezvăluit complet în 19 septembrie, în cadrul Salonului Auto Comercial de la Hanovra.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru