Electric

Joi, 02 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Opel vrea un model electric accesibil. Va avea un preț de 25.000 de euro

Potrivit unor surse apropiate mărcii germane, Opel dorește să lanseze un model electric accesibil în viitorul apropiat. Noul model ar urma să fie plasat în gamă sub Corsa și ar avea un preț de circa 25.000 de euro.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Industrie

Toyota încheie un parteneriat cu o companie petrolieră pentru dezvoltarea bateriilor solid-state

Toyota a anunțat un parteneriat nou cu firma petrolieră Idemitsu. Cele două companii vor dezvolta împreună baterii de tip solid-state pentru viitoarea generație de modele electrice. Aceste baterii vor putea oferi o autonomie de până la 1000 de kilometri.
Miercuri, 30 August 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Lincoln electric va fi un SUV cu 7 locuri. Lansarea, programată în 2025

Lincoln va lansa primul său model electric din istorie în următorii 2 ani. Primul model cu zero emisii al constructorului american va fi un SUV cu 7 locuri.
Joi, 27 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan a vândut un milion de mașini electrice la nivel mondial

Nissan a anunțat oficial că a atins borna de un milion de mașini electrice vândute la nivel mondial. Dintre acestea, cele mai multe au fost vândute în Europa, din 2010 până în prezent.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un viitor Jaguar electric: va fi cel mai puternic Jaguar din istorie

Jaguar a publicat o primă imagine teaser cu un viitor model electric, ce va fi lansat în 2025. Noul model va fi un coupe cu 4 uși și va avea un preț de peste 110.000 de euro.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper Electric este aici: design nou și autonomie de 483 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial noua generație Cooper Electric, mai devreme cu un an decât era stabilită lansarea sa. Noul model aduce un design proaspăt, alături de un motor electric cu două variante de putere și autonomie de până la 483 de kilometri.
Luni, 13 Martie 2023 | Modele noi

Porsche confirmă: viitorul Cayenne va fi electric

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație a SUV-ului de performanță Cayenne va fi electrică. Noul model va fi lansat în a doua jumătate a deceniului actual, alături de generații electrice noi pentru Macan și 718.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Mini Cooper EV: 218 CP și autonomie de 390 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial primele informații despre viitoarea generație a lui Mini Cooper EV. Viitorul model electric va fi disponibil în două versiuni cu propulsoare diferite, iar lansarea acestuia va avea loc în vara lui 2024.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul Mini Countryman Electric: primul Mini produs în Germania

Mini a publicat primele imagini oficiale cu noua versiune electrică a lui Countryman. Modelul, camuflat în noile fotografii, va debuta în acest an și va fi primul al mărcii britanice care va fi produs în Germania.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric decapotabil: 184 CP și producție limitată

Mini a lansat oficial noul Cooper SE Convertible, varianta decapotabilă a modelului electric. Aceasta beneficiază de același propulsor de 184 de cai putere, însă va fi produsă într-o serie limitată pentru piața europeană.
Duminica, 29 Ianuarie 2023 | Modele noi

Xiaomi MS11, prima mașină electrică a producătorului chinez, „scăpată” pe internet

Xiaomi a anunțat, în 2019, că plănuiește să devină un constructor auto, specializat în mașini electrice. Primul lor model, Xiaomi MS11, va fi lansat oficial în 2024 dar câteva poze cu viitorul model electric au „scăpat” deja pe internet.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Concepte

Noul concept electric Peugeot Inception anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Peugeot a prezentat, cu ocazia CES 2023, noul concept electric Inception. Teoretic, spun reprezentanții companiei, mașina dispune de 680 CP și ar putea parcurge până la 800 de kilometri cu o singură încărcare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Citroen suplimentează ediția limitată My Ami Buggy: încă 1.000 de unități în 2023

Citroen anunță că ediția limitată My Ami Buggy va fi suplimentată cu încă 1.000 de exemplare, în 2023. Primele unități vor fi livrate în vara anului viitor.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Concepte

Toyota Hilux va fi electric. Prima imagine cu un concept Hilux cu zero emisii

Toyota a publicat o imagine oficială cu un concept electric al emblematicului pick-up Hilux. Imaginea a fost făcută în cadrul unui eveniment din Thailanda, unde constructorul japonez sărbătorește 60 de ani de prezență oficială pe acea piață.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Modele noi

Actualizări pentru Opel Mokka Electric: mai multă putere și autonomie mai mare cu 20%

Opel a introdus o actualizare importantă pentru versiunea electrică a SUV-ului Mokka. Modelul cu zero emisii primește un nume nou, Mokka Electric, alături de un propulsor mai puternic, de 156 de cai putere și autonomie mărită cu 20%.
Luni, 12 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Cele 4 calități pe care le vor avea supercar-urile electrice Lamborghini

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a enumerat cele 4 calități pe care le vor avea viitoarele modele electrificate și electrice Lamborghini. Primul model cu zero emisii al mărcii italiene va fi lansat la sfârșitul deceniului.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Opel Astra Electric: 156 CP și autonomie de 416 kilometri

Opel Astra primește, pentru prima dată, o versiune cu zero emisii, numită simplu Electric. Noul model este disponibil în ambele variante de caroserie, hatchback și Sports Tourer, iar propulsorul oferă 156 de cai putere și o autonomie de 416 kilometri.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Abarth 500e, hot hatch pur electric, debutează cu 155 de cai putere

Brand-ul de performanță al italienilor de la Fiat prezintă noul hot hatch cu zero emisii Abarth 500e. Echipat cu un singur motor electric, acesta oferă 155 de cai putere.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hypercar-ul electric Pininfarina Battista are performanțe de invidiat. Recorduri pentru accelerație și frânare

Constructorul italian de automobile a dezvăluit performanțele hypercar-ului cu zero emisii Battista. Potrivit celor de la Pininfarina, a doborât o serie de recorduri, inclusiv de accelerație și frânare.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Ford E-Tourneo Custom este aici: motor electric de 218 CP și autonomie de 370 de kilometri

Ford a dezvăluit oficial noua generație electrică a lui Tourneo Custom, botezată E-Tourneo Custom. Noul model aduce un design îmbunătățit și un propulsor electric de 218 CP, care promite o autonomie de 370 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru