Electric

Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Am văzut noul Volkswagen ID.3 înaintea tuturor: toate detaliile despre revoluția electrică VW

Volkswagen face un pas mare către electrificare prin lansarea primului model din familia ID. Noul ID.3 vrea să devină Golf-ul mașinilor electrice și are mari șanse să reușească acest lucru.
Marti, 11 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Renault Zoe se prezintă

Renault Zoe este unul dintre modelele veterane ale teritoriului electric. Modelul francez s-a avântat către teritoriul necunoscut al electrificării auto încă din 2012.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Industrie

Cota de piață a mașinilor echipate cu motoare diesel în Europa a scăzut la 36%: 57% dintre mașinile noi vândute anul trecut au fost echipate cu motoare pe benzină

Peste 57% dintre mașinile vândute în Uniunea Europeană în 2018 au motoare pe benzină, în timp ce modelele echipate cu motoare diesel au ajuns la o cotă de piață de aproape 36%.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Primul Cadillac electric va fi un SUV: modelul va fi lansat până în 2021

Americanii de la Cadillac au publicat primele imagini cu un concept ce prefigurează primul lor model electric. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de lansarea programată cel târziu în 2021.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche oferă detalii despre noul Taycan: “Va fi poziționat ca preț între Cayenne și Panamera, dar vom avea și versiune de top de 200.000 de euro”

Noul Porsche Taycan va avea un preț de pornire de circa 80.000 de euro, urmând să fie poziționat între modelele Cayenne și Panamera. Oficialii Porsche susțin că vor oferi și o variantă de performanță Taycan Turbo S ce ar putea să coste până la 200.000 de euro.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Următorul Bentley Continental GT va fi electric sau hibrid: “Clienții sunt tot mai preocupați de impactul mașinii lor asupra mediului”

Bentley a anunțat că următoarea generație a modelului Continental GT va avea propulsie electrică sau hibridă, deoarece clienții săi sunt tot mai interesați de sustenabilitatea achiziției lor și impactul mașinii asupra mediului înconjurător.
Joi, 01 Martie 2018 | Modele noi

BMW iX3 vine peste doi ani: primul model dintr-o gamă de SUV-uri electrice pregătite de bavarezi

BMW va lansa în 2020 o versiune 100% electrică pentru SUV-ul X3, iX3 urmând să devină primul model dintr-o gamă de SUV-uri electrice pregătite de constructorul german.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Rival pentru Porsche Mission E: supercarul electric Elextra are 680 CP și promite o autonomie de până la 600 de kilometri

Un start-up elvețiano-german a prezentat un supercar electric ce promite 680 de cai putere și o autonomie de până la 600 de kilometri. Compania Elextra spune că modelul va fi lansat în 2019 și va concura cu Porsche Mission E.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua creație a lui Giugiaro: conceptul Sybilla este un sedan electric ce va fi prezentat la Geneva

Designerul Giorgetto Giugiaro va veni la Salonul Auto de la Geneva alături de conceptul Sybilla, un sedan electric ce a fost dezvoltat împreună cu Envision, o companie din domeniul managementului energiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Modelele electrice de la Mini ar putea fi produse în China: BMW ia în calcul un parteneriat cu Great Wall

BMW a transmis că are planuri pentru ca producția viitoarelor modele electrice de la Mini să fie făcută în China, după o scrisoare de intenție privind un joint-venture cu chinezii de la Great Wall.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.
Luni, 14 August 2017 | Masini electrice si hibride

Skoda și modelele electrice: cehii plănuiesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv

Skoda începe ofensiva eco cu un Superb plug-in hybrid și o versiune electrică pentru Citigo. Începând cu 2020, cehii pregătesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv, toate electrice.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Hyundai Ioniq se dezvăluie în primele fotografii oficiale: ceva mai bine decât rivalul Toyota Prius

Dacă Toyota Prius mizează pe un design care a suscitat întotdeauna controverse, noul rival construit de Hyundai pare ceva mai "prietenos" la nivel estetic. El este noul Hyundai Ioniq.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Concepte

Surprize, surprize: VW anunță un concept pur electric pentru luna ianuarie

Indiferent de modelul de serie pe care-l previzionează noul prototip electric Volkswagen, este destul de clar că aceasta este direcția de design pe care o vom vedea în viitorul apropiat pe modelele-simbol ale mărcii: Golf, Passat, Touareg.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Modele noi

Hyundai rupe barierele: noul Hyundai Ioniq va fi primul model din lume care poate fi hibrid clasic, hibrid plug-in sau pur electric

Hyundai va sparge toate tiparele industriei în 2016, când va scoate pe piață noul Ioniq. Sedanul compact va putea fi comandat în oricare dintre cele trei arhitecturi principale de propulsie ecologică.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz confirmă dezvoltarea unui model electric ce va rivaliza cu Tesla

Un oficial Mercedes-Benz a confirmat în cadrul unui interviu că marca germană va produce un model cu propulsie electrică ce va rivaliza cu Tesla Model S.
Sambata, 26 Ianuarie 2013 | Industrie

Ford Focus Electric - vânzări lente în Statele Unite ale Americii

Versiunea cu propulsie electrică a modelului Ford Focus nu se vinde prea bine în SUA. Pentru a impulsiona vânzările, Ford a decis să ofere un discount important.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru