Lotus: Schiță de design cu viitorul model sport electric al companiei. Debut în 2026

de Alexandru Monenciu
Vineri, 28.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus și Britishvolt vor colabora pentru dezvoltarea de baterii și tehnologii pentru mașinile cu zero emisii. Acesta vor fi integrate și într-un viitor model sport, electric, al producătorului englez. Prezentarea ar putea avea loc în 2026

Britishvolt este una dintre companiile care investesc masiv în dezvoltarea de baterii pentru mașinile cu zero emisii. Compania britanică lucrează chiar acum la înființarea unei Gigauzine în valoare de 5.1 miliarde de dolari.

Acum, Britishvolt și Lotus au încheiat un memorandum de înțelegere pentru a dezvolta împreună o nouă generație de acumulatori care vor echipa viitoarele modele, cu zero emisii, ale mărcii britanice.

Știm că, în 2022, Lotus urmează să lanseze un SUV cu zero emisii, cunoscut momentan sub numele de cod Type 132. Va urma un sedan-coupe, un crossover mic, dar și un model sport, anunțat acum de prima schiță oficială.

Acesta ar putea debuta în 2026 și va fi produs la uzina din Hethel, Norfolk. Din păcate nu se cunoscut mai multe detalii despre acest viitor model electric Lotus.

via Lotus

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Acu imediat la anu


    :)))
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru