Model sport

Luni, 16 Ianuarie 2023 | Industrie

Mazda încă se gândește la un model sport cu motor rotativ: "Este visul inginerilor noștri!"

Constructorul japonez de automobile nu exclude dezvoltarea unui model sport echipat cu motor rotativ. "Acum nu este timp pentru asta," susține un oficial Mazda.
Vineri, 19 August 2022 | Modele noi

Alfa Romeo va lansa un nou model sport în 2023. Va avea un design inspirat din anii '60

Alfa Romeo a anunțat că va lansa un nou model sport cu un design de inspirație retro. Noul model va fi prezentat în prima parte a lui 2023 și este posibil ca acesta să fie propulsat de un motor V6.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Modele noi

Lotus: Schiță de design cu viitorul model sport electric al companiei. Debut în 2026

Lotus și Britishvolt vor colabora pentru dezvoltarea de baterii și tehnologii pentru mașinile cu zero emisii. Acesta vor fi integrate și într-un viitor model sport, electric, al producătorului englez. Prezentarea ar putea avea loc în 2026
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Modele noi

Cântec de lebădă: Morgan lansează ediția limitată 3 Wheeler P101

Morgan a lansat ediția specială 3 Wheeler P101. Modelul va fi scos din producție în 2021, iar versiunea limitată va fi asamblată în doar 33 de unități.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Subaru a prezentat noua generație a modelului sport BRZ: motor boxer de 2.4 litri cu 228 CP și roți motrice spate

Pe piața din SUA, modelul sport Subaru BRZ a primit o nouă generație. Acesata va fi echipată cu motorul boxer de 2.4 litri care dezvoltă 228 de cai putere și va putea fi comandată atât cu o transmisie manuală, cât și cu o cutie automată.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

UPDATE: Un nou teaser video cu viitorul Subaru BRZ: sportiva niponă debutează în 18 noiembrie

Subaru a publicat un nou teaser video dedicat noii generații BRZ. Modelul sport dezvoltat în colaborare cu Toyota va fi prezentat în 18 noiembrie în cadrul unui eveniment online.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Modele noi

Nissan a publicat un nou teaser video cu viitorul Z Proto: modelul sport va avea transmisie manuală și va fi prezentat în 15 septembrie

Nissan a publicat un nou teaser video cu viitorul model sport Z Proto. Conform surselor, modelul niponilor va fi echipat cu un motor V6 de 3.0 litri cu 400 de cai putere.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a sportivei 508 Sport Engineered va fi prezentată în septembrie: modelul francezilor va avea sistem plug-in hybrid cu 360 CP

Peugeot a anunțat că versiunea de serie a sportivei 508 Sport Engineered va fi prezentată în 24 septembrie. Inițial, lansarea a fost programată pentru Salonul Auto de la Geneva, însă pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 a dus la anularea evenimentului elvețian și, totodată, la amânarea prezentării francezilor.
Joi, 21 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Berlinetta Aero dezvoltat de Touring Superleggera: modelul va fi prezentat în luna iulie

Carosierul Touring Superleggera va prezenta noul Berlinetta Aero în luna iulie. Modelul va prelua o parte din designul lui Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans.
Joi, 21 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Porsche 911 GT3, surprins pe Nurburgring: modelul producătorului german va miza în continuare pe motorul de 4.0 litri aspirat natural

Porsche testează la Nurburgring viitorul 911 GT3. Versiunea pregătită de nemți va fi echipată în continuare cu motorul aspirat natural de 4.0 litri. Conform zvonurilor, propulsorul ar urma să ofere circa 550 de cai putere.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Lotus lansează colecția Elise Classic Heritage: patru versiuni speciale îmbrăcate în uniforme celebre în motorsport

Lotus a pregătit patru versiuni speciale dezvoltate pornind de la modelul Elise. Fiecare variantă a fost vopsită în culori care au făcut istorie în motorsport, iar toate edițiile vor fi grupate sub colecția Elise Classic Heritage Edition.
Miercuri, 05 August 2009 | Modele noi

Toyota pregateste "o sportiva accesibila tuturor"

Presedintele Toyota a anuntat astazi ca producatorul nipon pregateste in urmatorii ani un model sport cu un pret care il va face accesibil masei publicului.

Tag-uri similare

Toyota, Subaru, sport, model sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru