UPDATE: Un nou teaser video cu viitorul Subaru BRZ: sportiva niponă debutează în 18 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a publicat un nou teaser video dedicat noii generații BRZ. Modelul sport dezvoltat în colaborare cu Toyota va fi prezentat în 18 noiembrie în cadrul unui eveniment online.

UPDATE: 16.11.2020

Subaru a publicat un nou teaser video dedicat viitoarei generații BRZ. Modelul sport dezvoltat de constructorul nipon în colaborare cu Toyota va fi expus în premieră în 18 noiembrie. Conform unor surse apropiate companiei, noul BRZ va fi comercializat doar pe piața din SUA, iar constructorul nu are planuri pentru o lansare europeană.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 5.11.2020

La începutul lunii august, Subaru anunța pe site-ul dedicat clienților din Japonia că producția sportivei BRZ a ajuns la final. Inițial, surse apropiate companiei au declarat că noua generație BRZ va fi prezentată în a doua parte a anului 2021, însă oficialii Subaru au infirmat zvonurile și au anunțat că modelul sport va fi lansat până la finalul anului curent.

La jumătatea lunii trecute, Subaru a demarat campania de promovare a noii generații BRZ, iar acum, japonezii propun și primul teaser video dedicat modelului. Totodată, oficialii companiei au anunțat că prezentarea va avea loc în 18 noiembrie în cadrul unui eveniment care se va desfășura online.

Pentru moment, japonezii nu oferă detalii suplimentare cu privire la noul BRZ, însă constructorul a anunțat încă de anul trecut că modelul va fi dezvoltat pe baza parteneriatului cu Toyota.

Potrivit informațiilor neoficiale, modelul sport va avea la bază platforma TNGA, iar motorul de 2.0 litri al vechii generații va fi înlocuit cu unul de 2.4 litri și 255 de cai putere.

În același timp, succesorul lui Toyota GT86 ar urma să primească numele GR86 (de la denumirea diviziei Gazoo Racing), astfel încât gama de sportive Toyota să poată fi identificată mai simplu.

Via | Subaru | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru