Subaru prezintă noul BRZ tS: suspensie calibrată de divizia STI și frâne Brembo

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile prezintă noua versiune BRZ tS. Printre altele, modelul sport propune o suspensie calibrată de STI, care îmbunătățește comportamentul pe viraje.

În urmă cu scurt timp, Subaru a anunțat că pregătește o nouă versiune pentru modelul BRZ. Acum a venit momentul să aflăm despre ce este vorba.

Așadar, acesta este noul Subaru BRZ tS, iar japonezii îl descriu ca fiind "cel mai performant și mai manevrabil BRZ dintotdeauna".

Lista cu modificări include o suspensie calibrată de către divizia STI (Subaru Tecnica International), care îmbunătățește comportamentul mașinii pe viraje. Avem apoi amortizoare Hitachi, jante de 18 inch și un sistem de frânare Brembo cu etriere vopsite în auriu.

Tot la exterior întâlnim o serie de componente vopsite în nuanța Negru Crystal Silica.

Pentru interiorul noului BRZ tS, Subaru a pregătit scaune sport, cusături și accente albastre, volan îmbrăcat în piele, buton cu emblema STI pentru pornirea motorului și instrumentar de bord digital, cu ecran de 7 inch și grafică specială.

În ciuda modificărilor de ordin estetic, motorul de 2.4 litri, aspirat natural, dezvoltă în continuare 231 CP.

Unitatea este conectată la o transmisie manuală cu 6 rapoarte, iar puterea este livrată punții spate prin intermediul unui diferențial cu alunecare limitată.

via Subaru

Comentarii (1)

  • Bubuială!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru