Subaru BRZ

Miercuri, 07 Februarie | Industrie

Toyota GR86 și Subaru BRZ nu vor mai fi disponibile în Europa din 2024

Potrivit celor mai recente informații, Toyota GR86 și Subaru BRZ vor fi retrase de pe piața europeană în 2024. De vină ar fi noua legislație cunoscută sub denumirea GSR2.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Subaru BRZ, disponibilă exclusiv în Italia. Preț de 49.500 de euro

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță BRZ. Noua ediție aduce elemente aerodinamice noi, jante noi și o evacuare nouă, iar aceasta este disponibilă doar în Italia.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Subaru prezintă noul BRZ tS: suspensie calibrată de divizia STI și frâne Brembo

Constructorul japonez de automobile prezintă noua versiune BRZ tS. Printre altele, modelul sport propune o suspensie calibrată de STI, care îmbunătățește comportamentul pe viraje.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Modele noi

Subaru pregătește o nouă versiune pentru BRZ. Promite performanțe superioare în viraje

Subaru a publicat o imagine sugestivă cu o nouă versiune pentru modelul său sport BRZ. Noul model promite să fie mai atletic în viraje, iar debutul său va avea loc în Statele Unite, în următoarele zile.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Subaru a prezentat noua generație a modelului sport BRZ: motor boxer de 2.4 litri cu 228 CP și roți motrice spate

Pe piața din SUA, modelul sport Subaru BRZ a primit o nouă generație. Acesata va fi echipată cu motorul boxer de 2.4 litri care dezvoltă 228 de cai putere și va putea fi comandată atât cu o transmisie manuală, cât și cu o cutie automată.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

UPDATE: Un nou teaser video cu viitorul Subaru BRZ: sportiva niponă debutează în 18 noiembrie

Subaru a publicat un nou teaser video dedicat noii generații BRZ. Modelul sport dezvoltat în colaborare cu Toyota va fi prezentat în 18 noiembrie în cadrul unui eveniment online.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Modele noi

Detalii despre noua generație Subaru BRZ: modelul va fi disponibil doar în SUA. Nu există planuri pentru lansarea în Europa

Noua generație Subaru BRZ va fi disponibilă doar în Statele Unite, iar constructorul nu are planuri pentru lansarea în Europa, potrivit declarațiilor făcute de reprezentanții companiei. Noul model va fi prezentat oficial în data de 18 noiembrie.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Subaru BRZ: prezentarea oficială va avea loc în această toamnă

Subaru a publicat primul teaser pentru noua generație a sportivei BRZ, care va fi prezentată oficial în această toamnă. Modelul va fi dezvoltat în continuare în parteneriat cu Toyota și va fi "înrudit" cu succesorul lui GT86.
Sambata, 01 August 2020 | Modele noi

Subaru a încheiat producția sportivei BRZ: modelul ar urma să primească o generație nouă în 2021

Subaru a anunțat pe site-ul dedicat clienților din Japonia că nu mai acceptă comenzi pentru sportivul BRZ. Astfel, modelul iese din producție, o nouă generație urmând să fie prezentată în a doua parte a anului viitor.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre succesorul lui Toyota GT86: modelul se va numi GR86 și va fi lansat în 2021

Înlocuitorul lui Toyota GT86 va fi numit GR86 (Gazoo Racing), iar modelul ar urma să fie lansat la jumătatea anului viitor. Conform surselor, sportivul nipon va avea o platformă nouă și o motorizare boxer cu 255 de cai putere.
Duminica, 29 Septembrie 2019 | Modele noi

Toyota confirmă că sportiva GT86 va primi o nouă generație: modelul va fi dezvoltat în continuare împreună cu Subaru

Toyota a anunțat că va dezvolta o nouă generație a sportivei GT86 în parteneriat cu Subaru, iar cei doi constructori vor extinde colaborarea și în domeniul mașinilor autonome.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Modele noi

Toyota pregătește un facelift pentru GT86: modificări la suspensie, motor și estetică

GT86, modelul sport al mărcii Toyota, se pregătește de un facelift. Restilizarea nu îi va aduce motoare turbo, dar coupe-ul nipon va avea o suspensie nouă, modificări estetice și câteva schimbări la propulsor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Subaru STI Performance Concept ne arată ipoteza unei variante mai performante a lui BRZ

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la New York o variantă mai performantă a lui BRZ. El se numeşte STI Performance Concept şi nu va ajunge în producţie în această formă.
Marti, 08 Iulie 2014 | Modele noi

Subaru a confirmat a doua generaţie a modelului sportiv BRZ, dezvoltat alături de Toyota

Subaru BRZ va continua să fie prezent în gama constructorului nipon şi după ce actuala generaţie va ieşi din showroom-uri. Subaru lucrează deja, tot împreună cu Toyota, la un urmaş pentru BRZ.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Modele noi

Şeful Nissan: „Toyota GT86 e o maşină pentru publicul de 50 de ani. Noi vom face un coupe pentru tineri”

Şeful Nissan a confirmat lansarea unui coupe adresat tinerilor, luna aceasta, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Modelul va rivaliza cu Toyota GT86, maşină pe care oficialii Nissan o atribuie doar publicului de 50 de ani.
Luni, 05 August 2013 | Modele noi

Subaru BRZ STI, anunţat de un teaser oficial

Fanii coupe-urilor sportive pure sunt anunţaţi astăzi de către Subaru că modelul BRZ va primi o versiune STI. Până când primim datele oficiale ale acestei versiuni, bursa zvonurilor a înflorit în presa internaţională.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Joi, 14 Martie 2013 | Premii auto

World Car of The Year 2013: Iată lista scurtă a finaliştilor!

Mercedes-Benz A-Klasse, Porsche Boxster, Subaru BRZ şi Volkswagen Golf 7 se vor lupta pentru titlul de World Car of The Year 2013.
Luni, 04 Februarie 2013 | Premii auto

OFICIAL: Cei 10 finalişti World Car of the Year 2013

Organizaţia care decernează premiile World Car of the Year a anunţat finaliştii ediţiei 2013. Câştigătorul va fi anunţat în 28 martie, la Salonul Auto de la New York.
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

Subaru BRZ şi Pagani Zonda vor ”juca” în următoarea serie ”Fast and Furious”

Subaru BRZ a fost ales să apară în seria cu numărul şase al peliculei ”Fast and Furious”. Alături de modelul japonez se va afla şi un exemplar Pagani Zonda.

Tag-uri similare

Subaru, Subaru BRZ, BRZ, Subaru Toyota coupe BRZ
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru