Primul teaser pentru noua generație Subaru BRZ: prezentarea oficială va avea loc în această toamnă

de Daniel Popescu
Luni, 05.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a publicat primul teaser pentru noua generație a sportivei BRZ, care va fi prezentată oficial în această toamnă. Modelul va fi dezvoltat în continuare în parteneriat cu Toyota și va fi "înrudit" cu succesorul lui GT86.

Subaru a anunțat în vara recent încheiată oprirea producției pentru actuala generație a sportivei BRZ, iar acum începe campania de promovare pentru noua generație.

Constructorul japonez a publicat pe rețelele de socializare un teaser inedit care scoate în evidență jantele noului BRZ. În plus, imaginea arată și o parte din caroserie, însă aceasta este camuflată pentru a ascunde o serie de detalii de design.

Niponii menționează că noua generație BRZ va fi prezentată în această toamnă, cel mai probabil în cursul lunii noiembrie.

Pentru moment, Subaru nu a oferit alte detalii, însă constructorul a anunțat încă de la anul trecut că viitoarea generație BRZ va fi dezvoltată în continuare prin intermediului parteneriatului cu Toyota.

Potrivit unor informații neoficiale, noul Subaru BRZ va fi produs pe platforma TNGA a conaționalilor de la Toyota. Din punct de vedere tehnic, cele mai recente informații sugerează că motorul de 2.0 litri și 200 de cai putere va fi înlocuit cu o unitate mai puternică cu o capacitate de 2.4 litri și 255 de cai putere.

Recent, presa internațională a publicat și un document intern Subaru în care japonezii menționează că noile BRZ și WRX vor fi disponibile pe piață începând din a doua jumătate a anului viitor, în timp ce viitorul Impreza ar urma să fie lansat în 2023.

Între timp, au apărut informații și despre succesorul lui Toyota GT8, modelul înrudit cu Subaru BRZ.

Potrivit speculațiilor, succesorul ar urma să primească numele GR86, de la numele diviziei de motorsport Gazoo Racing), pentru ca gama de modele sport Toyota să fie mai ușor de identificat.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru