Planurile Subaru au “scăpat” pe internet: generații noi pentru BRZ și WRX în 2021, viitorul Impreza vine în 2023

de Paul Cosma
Vineri, 14.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru pregătește generații noi pentru BRZ și WRX în 2021, în timp ce viitorul Impreza ar urma să fie lansat în 2023, potrivit unor planuri ce au “scăpat” pe internet.

Jurnaliștii de la Autoguide au publicat o imagine ce ar prezenta planurile Subaru până în 2024, informații ce au ajuns rapid în presa internațională.

Potrivit planurilor, Subaru urmează să lanseze noua generație BRZ în primăvara anului viitor. Constructorul a anunțat recent că nu mai acceptă comenzi pentru BRZ, astfel că modelul a ieșit din producție.

Pentru toamna anului viitor, japonezii ar pregăti lansarea noii generații WRX, în timp ce versiunea STI ar urma să apară un an mai târziu, în 2022.

În plus, viitoarea generație Subaru Impreza este așteptată în 2023. Potrivit planurilor ce nu au fost confirmate oficial, datele menționate reprezintă intrarea în producție a modelelor respective, astfel că lansările ar putea să aibă loc ceva mai devreme.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru