Prima imagine cu noul Subaru WRX TR, o versiune dedicată pasionaților modelului japonez

de Tiberiu Safta
Joi, 28.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a publicat prima imagine oficială cu o nouă versiune a emblematicului WRX. Noul model se numește WRX TR și este o versiune creată special pentru pasionații modelului nipon.

Constructorul japonez ne oferă prima imagine cu noul Subaru WRX TR. Acesta este o versiune îmbunătățită a lui WRX și promite performanțe superioare față de modelul standard, în special în viraje. De asemenea, noul model este creat special pentru fanii mărcii și ai lui WRX.

Deocamdată, Subaru nu a oferit nicio informație tehnică despre noul model. Imaginea oficială relevă roțile noului model, finisate într-o nuanță de gri închis. În spatele lor se pot observa și etriere de frână Brembo vopsite în roșu.

Cel mai probabil, noul Subaru WRX TR va fi disponibil doar în America de Nord. De altfel, lansarea noului model va avea loc în Florida, Statele Unite, în cadrul unui eveniment dedicat mărcii. Lansarea va avea loc în 7 octombrie. Printre cei care vor participa la dezvăluirea modelului se numără și pilotul de raliu Travis Pastrana.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru