BRZ

Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Subaru BRZ, disponibilă exclusiv în Italia. Preț de 49.500 de euro

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță BRZ. Noua ediție aduce elemente aerodinamice noi, jante noi și o evacuare nouă, iar aceasta este disponibilă doar în Italia.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Subaru prezintă noul BRZ tS: suspensie calibrată de divizia STI și frâne Brembo

Constructorul japonez de automobile prezintă noua versiune BRZ tS. Printre altele, modelul sport propune o suspensie calibrată de STI, care îmbunătățește comportamentul pe viraje.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Modele noi

Subaru pregătește o nouă versiune pentru BRZ. Promite performanțe superioare în viraje

Subaru a publicat o imagine sugestivă cu o nouă versiune pentru modelul său sport BRZ. Noul model promite să fie mai atletic în viraje, iar debutul său va avea loc în Statele Unite, în următoarele zile.
Luni, 25 Iulie 2022 | Modele noi

Ediția specială Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited: 200 de unități, exclusiv pentru Japonia

Subaru prezintă noua ediție specială BRZ S 10th Anniversary Limited. Vor fi produse doar 200 de exemplare, destinate exclusiv pieței din Japonia.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Subaru a prezentat noua generație a modelului sport BRZ: motor boxer de 2.4 litri cu 228 CP și roți motrice spate

Pe piața din SUA, modelul sport Subaru BRZ a primit o nouă generație. Acesata va fi echipată cu motorul boxer de 2.4 litri care dezvoltă 228 de cai putere și va putea fi comandată atât cu o transmisie manuală, cât și cu o cutie automată.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

UPDATE: Un nou teaser video cu viitorul Subaru BRZ: sportiva niponă debutează în 18 noiembrie

Subaru a publicat un nou teaser video dedicat noii generații BRZ. Modelul sport dezvoltat în colaborare cu Toyota va fi prezentat în 18 noiembrie în cadrul unui eveniment online.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Modele noi

Detalii despre noua generație Subaru BRZ: modelul va fi disponibil doar în SUA. Nu există planuri pentru lansarea în Europa

Noua generație Subaru BRZ va fi disponibilă doar în Statele Unite, iar constructorul nu are planuri pentru lansarea în Europa, potrivit declarațiilor făcute de reprezentanții companiei. Noul model va fi prezentat oficial în data de 18 noiembrie.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Subaru BRZ: prezentarea oficială va avea loc în această toamnă

Subaru a publicat primul teaser pentru noua generație a sportivei BRZ, care va fi prezentată oficial în această toamnă. Modelul va fi dezvoltat în continuare în parteneriat cu Toyota și va fi "înrudit" cu succesorul lui GT86.
Vineri, 14 August 2020 | Modele noi

Planurile Subaru au “scăpat” pe internet: generații noi pentru BRZ și WRX în 2021, viitorul Impreza vine în 2023

Subaru pregătește generații noi pentru BRZ și WRX în 2021, în timp ce viitorul Impreza ar urma să fie lansat în 2023, potrivit unor planuri ce au “scăpat” pe internet.
Sambata, 01 August 2020 | Modele noi

Subaru a încheiat producția sportivei BRZ: modelul ar urma să primească o generație nouă în 2021

Subaru a anunțat pe site-ul dedicat clienților din Japonia că nu mai acceptă comenzi pentru sportivul BRZ. Astfel, modelul iese din producție, o nouă generație urmând să fie prezentată în a doua parte a anului viitor.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Subaru STI Performance Concept ne arată ipoteza unei variante mai performante a lui BRZ

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la New York o variantă mai performantă a lui BRZ. El se numeşte STI Performance Concept şi nu va ajunge în producţie în această formă.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Subaru BRZ STi, aşteptat să debuteze în 2013 cu un motor de 230 CP

Subaru pregăteşte o versiune STi a lui BRZ, care ar putea debuta în 2013. Modelul păstrează configuraţia aspirată, dar dezvoltă 230 CP şi vine cu frâne mai performante şi cu o suspensie mai rigidă.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Video

2xVIDEO: Subaru ne prezintă procesul de dezvoltare al lui BRZ

Subaru a publicat două clipuri în care ne prezintă amănunţit modul în care l-au creat pe BRZ împreună cu inginerii Toyota. Modelul a debutat în versiunea de serie la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Modele noi

Scion FR-S, versiunea americană a modelului Toyota GT 86

După ce am văzut cum arată Toyota GT 86 şi Subaru BRZ iată şi fotorgafiile cu a treia versiune a a acestui model: Scion FR-S, model destinat doar pieţei americane.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Subaru a prezentat versiunea de competiţie a lui BRZ

Subaru a dezvelit astăzi noul BRZ la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul nu a debutat singur, ci a fost însoţit de versiunea destinată competiţiei Super GT, clasa GT300.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Modele noi

Subaru BRZ de serie a debutat la Tokyo

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo versiunea de serie a lui BRZ. Modelul debutează pe piaţă în prima parte a anului viitor.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Subaru WRX va dezvolta peste 300 CP

Motoarele Boxer Turbo n-au murit, anunţă cei de la Subaru odată cu dezvelirea lui BRZ, echipat cu un Boxer aspirat. Viitorul WRX va avea un 2.0 Boxer Turbo, care va oferi peste 300 CP.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Subaru BRZ a ajuns la Los Angeles în versiunea prototip

Subaru BRZ STI a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Japonezii au prezentat primele imagini ale modelului în versiunea prototip.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Motorsport

Subaru BRZ va concura în Campionatul Japonez SuperGT

Subaru a anunţat oficial că va înscrie noul model BRZ în Campionatul Japonez SuperGT. Subaru BRZ STI turbo va avea o putere de 300 CP.

Tag-uri similare

Subaru, Subaru BRZ, BRZ, Subaru Toyota coupe BRZ
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru