Subaru STI Performance Concept ne arată ipoteza unei variante mai performante a lui BRZ

de Sebastian Toma
Joi, 02.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a prezentat la Salonul Auto de la New York o variantă mai performantă a lui BRZ. El se numeşte STI Performance Concept şi nu va ajunge în producţie în această formă.

Esential 300 CP dezvoltă motorizarea 2.0 turbo a lui Subaru BRZ GT300, varianta de competiţie a lui BRZ.
Subaru STI Performance Concept a debutat la Salonul Auto la New York şi prezintă ipoteza unei variante mai performante a lui BRZ. Conceptul explorează posibilitatea dezvoltării celei mai rapide variante de stradă a coupe-ului dezvoltat împreună cu Toyota, cu toate că nu există niciun plan de producţie al acestei variante. Modelul rezultat se bucură de o carsoerie modificată, echipată cu o bară de protecţie mai agresivă, un set de praguri laterale sport, o bară de protecţie posterioară cu difuzor de aer din fibră de carbon, un eleron posterior de dimensiuni generoase şi un set de jante din aliaj.

Sub capotă, STI Performance Concept are un motor 2.0 turbo preluat de la BRZ GT300. În varianta de competiţie, propulsorul dezvoltă 300 CP şi 470 Nm. Tot de la BRZ GT300 au fost preluate diferite componente aerodinamice, elemente de şasiu şi suspensia reglabilă. În ciuda faptului că acest concept nu prefigurează o variantă mai puternică a lui BRZ, cei de la Subaru au decis o extindere a diviziei Subaru Tecnica International, care ar putea să ofere aceste accesorii sau elemente similare pentru modelele de serie existente.

Urmareste Automarket
Noile pachetele de la Subaru Tecnica International ar putea fi oferite pe toate pieţele pe care activează constructorul japonez. Acestea vor fi împărţite pe componente şi vor putea fi montate pe anumite modele din portofoliu fără alte adaptări. Japonezii ar putea oferi îmbunătăţiri pentru suspensiile anumitor modele din gamă, pachete de frânare, elemente aerodinamice şi altele.

Via Subaru

Comentarii (11)

  • mishazaitev
    Ia uie bre Ivanoff, tocma vorbeam de GT 86 ....
    1 0
  • mishazaitev
    uite
    1 0
  • Mircea
    Am Golf R , tractiune integrala , tot ce vreau ! Il intrec cu spatele , plus ca e mai confortabila si mai practica masina
    5 13
  • Mircea, compari mere cu pere.
    cica motorul "duce" lejer 450cp de fapt. nu s`au anuntat cifre oficiale pt el.
    8 2
  • @Mircea, bravo!

    ...cand ai nevoie de benzina sa ma suni sa-ti pun pe card 50 de lei.
    7 3
  • @vianu,tu stii cat consuma un STI?
    3 3
  • E chiar frumos!
    3 1
  • Johnn3y
    cand ai bani de o astfel de masina, chiar nu-ti pasa de consum ;)
    5 1
  • Johnn3y
    bestiala masinuta
    3 1
  • @Lache

    nu, si la fel de mult ma intereseaza cat consuma si R. Adica deloc. Ma mira, totusi, ca nu ai priceput "mesajul" celor 50 de lei :))
    2 1
  • Nu te mai mira ca nu am priceput.Eu nu am mai vazut lei romanesti de foarte mult timp.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru