Scion FR-S, versiunea americană a modelului Toyota GT 86

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Vineri, 02.12.2011
După ce am văzut cum arată Toyota GT 86 şi Subaru BRZ iată şi fotorgafiile cu a treia versiune a a acestui model: Scion FR-S, model destinat doar pieţei americane.

Scion este o marcă folosită de Toyota pentru piaţa americană. Şi pentru că Scion a devenit un brand popular în Statele Unite, Toyota a deci să ofere o versiune a modelului dezvoltat împreună cu Subaru sub marca Scion. Iată, deci, modelul Scion FR-S, a treia şi ultima încarnare a coupeului cu motor boxer derivat şi în modelele Toyota GT 86 şi Subaru BRZ.

Versiunea Scion va fi vândută doar pe piaţa americană. Scion se adresează publicului tânăr şi la modă. Diferenţele între versiunile Toyota şi Scion sunt pur estetice, diferă siglele şi stopurile spate, iar spoilerul spate are un design diferit. Modelul FR-S măsoară 4.23 metri lungime, 1.77 lăţime şi 1.28 înălţime. Sub capotă regăsim acelaşi motor boxer de doi litri ce dezvoltă 200 CP şi 205 Nm. La capitolul performanţe, Scion FR-S va atinge o viteză maximă de 230-240 km/h, iar acceleraţia la zero la 100 km/h va fi executată în aproximativ 7 secunde. Nu există încă date oficiale despre performanţele modelului japonez. 

Via | autoblog.it

Comentarii (6)

  • razvanis
    Trase la xerox
    Acum nu mai comenteaza nimeni cand scoate toyota masini trase la xerox sub alte sigle?
    Daca erau VW sau Audi era plin aici de comentarii
    7 11
  • mai citeste odata articolul !este destinata doar pietii SUA.
    8 6
  • razvanis
    asa si ?
    Toyota nu va exista in USA sau Subaru nu ?
    4 2
  • e de rahat in sine toata politica asta.
    dar sigur toyota GT86 NU se va vinde in sua oficial, ci doar acest scion va fi comercializat. de BRZ nu stiu, dar se va putea vinde.
    asa cum gasesti in rrromania citroen c1, peugeot 107 si aygo, si alte exemple.

    din cate am inteles scion se va comercializa ca produs de baza chel foarte customizabil (fiind adresat tineretului cel mai tanar [ca sa zic asa]) in timp ce restul vor avea preechipari cum ne-au invatat japonezii ca practica (cam inflexibili cand vorbesti de produse mainstream si naspa. la un produs din segementul superior e ok sa ti se bage pe gat tot felul de dotari, ca oricum ar trebui sa le aiba)

    astept sa vad cele 5 sau 10 scion fr-s tunate tematic, la anul
    5 0
  • o versiune Lexus pe cand?
    2 0
  • boring
    boooring. de mult nu am am o asa lipsa de interes la un model nou. arata extrem de neinspirat. are o alura modesta si nu mi se pare o masina demna de 2011. pacat de toyota si subaru cu rapciuga asta
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru