Cântec de lebădă: Morgan lansează ediția limitată 3 Wheeler P101

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Morgan a lansat ediția specială 3 Wheeler P101. Modelul va fi scos din producție în 2021, iar versiunea limitată va fi asamblată în doar 33 de unități.

Producția actualului Morgan 3 Wheeler va înceta în 2021, iar pentru a marca acest moment, compania britanică lansează o ediție specială.

Versiunea se numește Morgan 3 Wheeler P101 și va fi produsă în doar 33 de unități, toate fiind deja alocate dealerilor din Europa și SUA. Noua versiune propune o serie de elemente speciale, atât la nivelul caroserie, cât și la interior.

Morgan 3 Wheeler P101 dispune de o husă fabricată din rășini compozite, jante aerodinamice vopsite în culoarea caroseriei și proiectoare suplimentare de 9 inch semante de Hella.

Caroseria lui Morgan 3 Wheeler P101 va fi disponibilă în negru sau alb cu elemente argintii, însă britanicii propun și o serie de pachete grafice: Belly Tank, Dazzleship, Aviator și Race Car.

Sub capota modelului britanic se va afla același motor V-twin de 1.998 de centimetri cubi. Propulsorul dezvoltă 83 de cai putere la 5.250 rpm și 140 Nm la 3.250 rpm. Masa totală a lui 3 Wheeler este de 525 de kilograme, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6 secunde.

Morgan 3 Wheeler este cel mai popular model din gama constructorului britanic, 2.500 de unități fiind asamblate până în prezent.

Compania a decis să pună punct producției, întrucât în 2021 expiră aprobările primite pentru dezvoltarea motorului. Conform reprezentanților Morgan, 3 Wheeler va primi un succesor, însă aceștia nu au oferit și informații cu privire la anul lansării.

Comentarii (1)

  • Cel care conduce tricicleta nu este cumva Richard Hammond?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru