Toyota pregateste "o sportiva accesibila tuturor"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Presedintele Toyota a anuntat astazi ca producatorul nipon pregateste in urmatorii ani un model sport cu un pret care il va face accesibil masei publicului.

Toyota a anuntat astazi ca va produce un model sport accesibil ca pret care va fi lansat pe piata in urmatorii ani. Informatia a fost "desecretizata" chiar de catre Akio Toyoda, presedintele constructorului japonez, care afirma ca isi doreste ca noul model sa aiba priza la cat mai multi clienti.

"Sper sa putem transfera o parte din entuziasmul nostru de pe pista pe sosea. Toyota planuieste producerea unui model sport interesant, placut la condus si mai ales accesibil ca pret. Acesta va fi lansat in anii care urmeaza", a spus Akio Toyoda, nepotul fondatorului producatorului nipon, intr-o conferinta care a avut loc astazi in Traverse City, Michigan.

Toyoda nu a lasat niciun alt indiciu despre noul model al companiei. Pe de alta parte, Toyota va lansa in scurt timp un coupe sportiv dezvoltat impreuna cu Subaru (foto, o ipoteza stilistica a acestuia), denumit in nomenclatura interna Project 086A. Acesta va avea 160 de cai putere, cu 40 mai putin decat se anuntase initial, "zgarcenia" Toyota-Subaru fiind data de dorinta celor doi producatori de a mentine consumul si emisiile la un nivel foarte coborat.

via | AFP

Comentarii (4)

  • Stelian_Opincariu
    o sportiva accesibila cade bine oricui...........
    10 2
  • Silverblade
    MX5
    Probabil ca se vrea a fi ceva in genul Mazda MX5. Foarte bine, sa fie cat mai mare concurenta, doar cumparatorii au de castigat.
    4 0
  • sportiva ieftina
    MX 5 era visul meu din ''copilarie'', totusi sa vedem ce inseamna ACCESIBIL si apoi mai vedem.
    PS: am sperat tot timpul la o sportiva cu preturi normale, poate viitorul ne ofera noi si noi surprize , dupa low-cost si o nisa cu sportive ieftine...VIITORUL E FRUMOS
    2 0
  • interesant
    sper sa nu fie electrica/ hibrida ca s ar duce de rapa tot sound ul sportiv!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru