Nissan a publicat un nou teaser video cu viitorul Z Proto: modelul sport va avea transmisie manuală și va fi prezentat în 15 septembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 10.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat un nou teaser video cu viitorul model sport Z Proto. Conform surselor, modelul niponilor va fi echipat cu un motor V6 de 3.0 litri cu 400 de cai putere.

Nissan continuă campania de promovare a viitorului Z Proto. Noua sportivă dezvoltată de constructorul nipon va înlocui în gamă modelul 370Z și va fi prezentată în 15 septembrie.

Acum, Nissan a publicat un nou teaser video care anunță debutul lui Z Proto. De această dată, japonezii pun accent pe transmisia manuală pregătită pentru viitorul model și pe sunetul motorului.

Deși Nissan nu a oferit informații cu privire la motorizarea viitorului model sport, surse apropiate companiei spun că niponii vor veni cu un V6 de 3.0 litri cu 400 de cai putere.

Din punct de vedere estetic, succesorul lui 370Z va miza pe un design exterior puternic influențat de liniile lui 240Z. În același timp, la interior, japonezii vor veni cu o serie de elemente moderne, inclusiv cu un sistem de infotainment de top.

Aceleași surse spun că japonezii pregătesc și o variantă Nismo care ar urma să ofere până la 500 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru