Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, BMW a pregătit o zonă specială dedicată modelelor plug-in hybrid. Publicul care vizitează standul nemților poate admira noile X3 xDrive30e, X5 xDrive45e, Seria 3 în versiunea 330e și Seria 7 în variantele 745e, 745Le și 745Le xDrive.

Investițiile nemților din ultimii ani au fost îndreptate și către electrificarea produselor din gamă, iar aceeași tendință ar putea fi urmată și de divizia de performanță a mărcii bavareze.

Conform declarațiilor făcute de Robert Irlinger, directorul diviziei BMW i, echipa pe care acesta o conduce discută deja cu reprezentanții diviziei BMW M pentru integrarea sistemelor electrificate pe viitoarele modele de performanță.

"Veți vedea modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric) și în gama M. Desigur, lucrurile se vor dezvolta la un nivel diferit, dar acestea se vor întâmpla. Există o serie de avantaje majore în ceea ce privește introducerea sistemelor electrificate. Spre exemplu, livrarea cuplului are loc instantaneu, iar acest lucru ar urma să îmbunătățească performanțele vehiculelor", a declarat reprezentantul BMW i.

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru