Hibrid

Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ferrari a vândut mai multe mașini hibride decât cu motoare termice în al treilea trimestru

Potrivit celui mai nou bilanț de vânzări al mărcii de la Maranello, Ferrari a vândut mai multe mașini cu motoare hibride decât cu motoare tradiționale în al treilea trimestru. Cele mai vândute modele au fost 296 GTB și SF90 Stradale.
Marti, 16 Mai 2023 | Intern

Ce mașini au cumpărat românii în 2023: mașinile hibride le-au depășit pe cele diesel în vânzări

Potrivit unor date noi, românii au cumpărat peste 46.000 de mașini noi în primele 4 luni din an. Cea mai mare cotă de piață este deținută de mașinile cu motoare pe benzină, în timp ce vehiculele hibride le-au depășit din nou pe cele cu motoare diesel.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota: viitoarele modele plug-in hybrid vor avea 200 de kilometri autonomie

Toyota anunță că viitoarea generație de modele hibride, cele cu încărcare la priză, vor oferi până la 200 de kilometri autonomie în modul de rulare electric. În același timp, constructorul nipon va lansa nu mai puțin de 10 modele electrice noi până la mijlocul deceniului actual.
Joi, 09 Martie 2023 | Industrie

Nissan: Până în 2026, mașinile electrificate și mașinile convenționale vor avea același cost

Constructorul japonez și-a propus ca modelele sale cu motoare hibride și convenționale să aibă costuri egale până în 2026. Pentru asta, Nissan va adopta un nou mod de dezvoltare a propulsoarelor hibride și electrice, care va duce la scăderea costurilor de producție.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Șeful Lamborghini confirmă: succesorul lui Huracan va avea motor hibrid plug-in

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid plug-in. Noul model urmează să fie lansat oficial la finele lui 2024.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Primul Chevrolet Corvette electrificat din istorie debutează cu 655 CP și tracțiune integrală

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Corvette E-Ray sau, cu alte cuvinte, primul Corvette electrificat din istorie. Sistemul de propulsie dezvoltă 655 de cai putere.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul Chevrolet C8 Corvette E-Ray, cu sistem de propulsie hibrid, debutează în 17 ianuarie

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul C8 Corvette E-Ray, adică echipat cu un sistem de propulsie hibrid. Totodată, a confirmat data lansării: 17 ianuarie 2023.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Reportaj

De veghe în lanul de... viță de vie: În căutarea apusului perfect cu Nissan Qashqai e-Power

Am plecat în căutarea unui apus de poveste prin podgoriile dobrogene. Și n-am fost singuri. Am avut alături de noi un soi hibrid, obținut printr-un cupaj inovativ. Este însăși definiția tranziției către modele electrice și sustenabilitate: Nissan Qashqai e-Power.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Toyota confirmă noua generație Prius Hybrid. Debut în 16 noiembrie

Viitoarea generație Toyota Prius Hybrid va debuta în 16 noiembrie. Anunțul a fost făcut, prin intermediul unui teaser, chiar de către producătorul japonez de automobile.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu un viitor model hibrid Toyota. Ar putea fi vorba despre noua generație Prius

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu un viitorul model hibrid. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre noua generație Prius.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, primul automobil românesc hibrid. Versiunea se lansează la Salonul de la Paris

Dacia a anunțat oficial că va lansa o versiune cu motor hibrid pentru noul Jogger. Noua versiune va fi dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Paris, alături de o ediție specială Mat Edition pentru Duster.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ford Transit Custom primește versiuni cu motoare diesel și hibride

Ford a lansat două versiuni noi pentru noua generație Transit Custom. Modelul utilitar primește o versiune cu motoare diesel, precum și o versiune cu un propulsor hibrid cu încărcare la priză. Cele două motorizări noi li se vor alătura versiunii pur electrice E-Transit Custom.
Luni, 01 August 2022 | Masini electrice si hibride

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette hibrid a luat foc în timpul testelor

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette E-Ray a fost distrus complet în timpul testelor. Din câte se pare, mașina respectivă a luat foc din cauza unei scurgeri de ulei.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Modele noi

Mitsubishi Colt revine în Europa. Prima imagine cu înlocuitorul hibrid al lui Space Star

Mitsubishi a publicat o imagine teaser cu înlocuitorul lui Space Star, care va purta numele Colt. Astfel, această denumire revine după o absență de aproape 10 ani, iar noul model va avea același propulsor hibrid cu Renault Clio E-Tech. Noul Colt va debuta în Europa în 2023.
Joi, 03 Februarie 2022 | Economic

Vânzările de mașini cu motoare diesel au fost egalate de cele hibride în Europa

La nivel european, vânzările de mașini cu motoare diesel au scăzut semnificativ în comparație cu alți ani. Cu atât mai mult, acestea au fost egalate, în 2021, de mașinile cu propulsie hibridă.
Sambata, 30 Octombrie 2021 | Economic

Producătorii de componente auto din România se adaptează greu la noile tendințe

De ceva timp, faptul că ne îndreptăm spre un viitor dominat de mașini electrice, nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Lansările producătorilor auto s-au concentrat în principal în jurul mașinilor alimentate exclusiv de baterii sau hibride iar cererea clienților confirmă trendul ascendent al acestor autovehicule. Cu toate acestea, producătorii de componente auto din România se adaptează greu la aceste schimbări, conform secretarului general al Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Adrian Sandu.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Industrie

Cota de piață a mașinilor echipate cu motoare diesel în Europa a scăzut la 36%: 57% dintre mașinile noi vândute anul trecut au fost echipate cu motoare pe benzină

Peste 57% dintre mașinile vândute în Uniunea Europeană în 2018 au motoare pe benzină, în timp ce modelele echipate cu motoare diesel au ajuns la o cotă de piață de aproape 36%.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Intern

Pe urmele Clujului: Poliția Locală București vrea să cumpere 11 mașini electrice și hibride cu 330.000 de euro

Poliţia Locală Bucureşti vrea să cumpere zece maşini electrice şi un vehicul hibrid pentru care este dispusă să plătească până la 1,52 milioane de lei din fonduri bugetare, adică undeva la 330.000 de euro. Instituția așteaptă oferte până pe data de 8 ianuarie 2019.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru