OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

de Alexandru Monenciu
Joi, 19.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.

Motorul V12, aspirat natural, a echipat modelele de top ale producătorului din Sant'Agata Bolognese încă din 1963. De-a lungul anilor a primit o serie de îmbunătățiri, pentru a ține pasul cu rivalii și, mai ales, cu transformările prin care a trecut industria auto.

Acum, însă, unitatea V12 se pregătește de un nou capitol: cel al electrificării.

Așa cum bine știm, Aventador a fost ultimul model Lamborghini echipat cu motor V12 aspirat natural. Succesorul acestuia va ascunde sub caroserie un sistem de propulsie hibrid care va avea la bază agregatul V12.

Primele schițe cu viitorul Lamborghini hibrid au apărut deja pe internet, dar data lansării nu a fost cunoscută. Până acum.

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă că succesorul hibrid al lui Aventador va fi prezentat în primul trimestru al anului 2023.

Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în luna martie. Numele acestui model rămâne un mister.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru