Lamborghini

Joi, 23 Mai | Industrie

Lamborghini Urus: rechemare în service din cauza capotei care se poate detașa la viteze mari

Lamborghini a emis o rechemare în service pentru modelele Urus Performante și Urus S, din cauza capotei care se poate detașa la viteze de peste 150 de km/h.
Miercuri, 22 Mai | Industrie

Șeful Lamborghini nu crede că mașinile electrice exotice vor fi pe placul publicului

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, este sceptic cu privire la viitoare modele electrice ale mărcii. În linii mari, CEO-ul mărcii italiene nu crede că mașinile electrice de exotice vor atrage publicul.
Marti, 21 Mai | Modele noi

Imagini noi cu motorul succesorului lui Lamborghini Huracan: V8 hibrid de 800 CP

Lamborghini a publicat primele detalii tehnice oficiale despre motorul succesorului lui Huracan. Noul model va primi un motor V8 bi-turbo care va dezvolta 800 de cai putere.
Luni, 13 Mai | Industrie

Lamborghini: nu vom încerca să prindem din urmă Ferrari Purosangue

Lamborghini este mulțumit de poziția pe piață a SUV-ului de performanță Urus. În ciuda concurenței din acest segment, constructorul italian nu va încerca să prindă din urmă modele precum Ferrari Purosangue.
Vineri, 10 Mai | General

Lamborghini lansează un disc vinil cu sunetul motoarelor sale V12

Lamborghini a lansat oficial un disc vinil care conține sunetele celor mai cunoscute motoare V12 ale sale, inclusiv cel al noului Revuelto. Alături de discul vinil, Lamborghini oferă și 3 pick-up-uri cu graficele mărcii.
Miercuri, 08 Mai | Industrie

Succesorul lui Lamborghini Huracan debutează în vara acestui an: V8 PHEV creație proprie

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar de la un oficial Lamborghini, succesorul lui Huracan va debuta în luna august 2024. Va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid care va avea la bază un V8 creație proprie.
Joi, 25 Aprilie | Modele noi

Acesta este noul Lamborghini Urus SE: plug-in hybrid cu 800 CP

Lamborghini tocmai a dezvăluit noul Urus SE. Cu alte cuvinte, o versiune plug-in hybrid a SUV-ului, care oferă 800 de cai putere și o autonomie pur electrică de până la 60 de kilometri.
Marti, 23 Aprilie | Modele noi

Imagini cu noul Lamborghini Urus hibrid. Data lansării a fost confirmată

Lamborghini a publicat câteva imagini oficiale cu noua versiune hibridă a SUV-ului de performanță Urus. În același timp, constructorul italian a confirmat și data lansării versiunii electrificate.
Vineri, 19 Aprilie | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Huracan Sterrato: vopsele de tip camuflaj

Lamborghini a prezentat oficial o ediție specială pentru Huracan Sterrato, versiunea de teren a modelului italian. Noua ediție aduce 4 vopsele speciale, aplicate în stilul unor camuflaje. Doar 12 exemplare vor fi produse.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan STJ, ediția de adio a ultimului model cu motor pur termic

Lamborghini a dezvăluit oficial noul Huracan STJ. Aceasta este ediția de rămas bun pentru Huracan, care este și ultimul model al mărcii cu motoare termice. Noul model primește o caroserie vopsită în culori speciale, iar acesta va fi produs în doar 10 exemplare.
Joi, 04 Aprilie | Industrie

Lamborghini înregistrează numele Temerario. Ar putea fi succesorul lui Huracan

Constructorul italian de automobile a înregistrat numele Temerario la Biroul European pentru Proprietate Intelectuală. Ar putea fi utilizat pentru succesorul actualului Huracan.
Joi, 28 Martie | Industrie

Lamborghini are o nouă identitate de marcă, inclusiv un logo revizuit

Constructorul din Sant'Agata Bolognese tocmai și-a prezentat noua identitate de marcă. Vorbim inclusiv despre un logo schimbat, care se va regăsi pe viitoarele modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Martie | Oameni si masini

Rămas bun, Marcello Gandini. Omul care a desenat Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos a murit la 85 de ani

Marcello Gandini, legendarul designer italian care a desenat mașini precum Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos, s-a stins din viață. Designer-ul italian avea 85 de ani.
Miercuri, 17 Ianuarie | Economic

Cel mai bun an din istorie pentru Lamborghini: în premieră, peste 10.000 de mașini vândute

Lamborghini a avut parte de cel mai bun an din istorie în 2023. Pentru prima dată în cei 60 de ani de existență, constructorul italian a depășit borna de 10.000 de mașini vândute la nivel mondial într-un singur an.
Marti, 16 Ianuarie | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției din Dubai

Poliția din Dubai a primit în dotare noul Lamborghini Urus Performante. SUV-ul de performanță primește câteva modificări la exterior și în habitaclu, iar motorul său dezvoltă 666 de cai putere.
Joi, 28 Decembrie 2023 | Industrie

Model original de Lamborghini Countach, modificat de cei de la Liberty Walk

Firma de tuning japonez Liberty Walk a pus mâna pe un model original Lamborghini Countach. După ce au creat o mulțime de reacții cu un Ferrari F40 modificat, cei de la Liberty Walk speră să facă același lucru cu acest Countach la Salonul Auto de la Tokio.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției italiene

Poliția italiană a primit în dotare un exemplar Lamborghini Urus Performante. Mașina va fi folosită și pentru a transporta organe pentru pacienții care au nevoie de un transplant.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul Lamborghini Revuelto Opera Unica: aplicarea vopselei a durat 435 de ore

Lamborghini a prezentat oficial noul Revuelto Opera Unica, un exemplar unicat care marchează 60 de ani de la debutul primului model al mărcii italiene. Noul exemplar are o vopsea specială, a cărei aplicare pe mașină a durat 435 de ore.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan STO SC 10° Anniversario: nume complicat, performanțe pe măsură

Lamborghini a prezentat oficial un nou exemplar unicat bazat pe Huracan STO. Noua mașină poartă numele Huracan STO SC 10° Anniversario și marchează un deceniu de la înființarea diviziei de curse a mărcii, Squadra Corse.
Vineri, 22 Septembrie 2023 | Feature

FEATURE: Povestea taurilor care au dat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru