Lamborghini

Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan STJ, ediția de adio a ultimului model cu motor pur termic

Lamborghini a dezvăluit oficial noul Huracan STJ. Aceasta este ediția de rămas bun pentru Huracan, care este și ultimul model al mărcii cu motoare termice. Noul model primește o caroserie vopsită în culori speciale, iar acesta va fi produs în doar 10 exemplare.
Joi, 04 Aprilie | Industrie

Lamborghini înregistrează numele Temerario. Ar putea fi succesorul lui Huracan

Constructorul italian de automobile a înregistrat numele Temerario la Biroul European pentru Proprietate Intelectuală. Ar putea fi utilizat pentru succesorul actualului Huracan.
Joi, 28 Martie | Industrie

Lamborghini are o nouă identitate de marcă, inclusiv un logo revizuit

Constructorul din Sant'Agata Bolognese tocmai și-a prezentat noua identitate de marcă. Vorbim inclusiv despre un logo schimbat, care se va regăsi pe viitoarele modele.
Joi, 14 Martie | Oameni si masini

Rămas bun, Marcello Gandini. Omul care a desenat Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos a murit la 85 de ani

Marcello Gandini, legendarul designer italian care a desenat mașini precum Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos, s-a stins din viață. Designer-ul italian avea 85 de ani.
Miercuri, 17 Ianuarie | Economic

Cel mai bun an din istorie pentru Lamborghini: în premieră, peste 10.000 de mașini vândute

Lamborghini a avut parte de cel mai bun an din istorie în 2023. Pentru prima dată în cei 60 de ani de existență, constructorul italian a depășit borna de 10.000 de mașini vândute la nivel mondial într-un singur an.
Marti, 16 Ianuarie | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției din Dubai

Poliția din Dubai a primit în dotare noul Lamborghini Urus Performante. SUV-ul de performanță primește câteva modificări la exterior și în habitaclu, iar motorul său dezvoltă 666 de cai putere.
Joi, 28 Decembrie 2023 | Industrie

Model original de Lamborghini Countach, modificat de cei de la Liberty Walk

Firma de tuning japonez Liberty Walk a pus mâna pe un model original Lamborghini Countach. După ce au creat o mulțime de reacții cu un Ferrari F40 modificat, cei de la Liberty Walk speră să facă același lucru cu acest Countach la Salonul Auto de la Tokio.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției italiene

Poliția italiană a primit în dotare un exemplar Lamborghini Urus Performante. Mașina va fi folosită și pentru a transporta organe pentru pacienții care au nevoie de un transplant.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul Lamborghini Revuelto Opera Unica: aplicarea vopselei a durat 435 de ore

Lamborghini a prezentat oficial noul Revuelto Opera Unica, un exemplar unicat care marchează 60 de ani de la debutul primului model al mărcii italiene. Noul exemplar are o vopsea specială, a cărei aplicare pe mașină a durat 435 de ore.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan STO SC 10° Anniversario: nume complicat, performanțe pe măsură

Lamborghini a prezentat oficial un nou exemplar unicat bazat pe Huracan STO. Noua mașină poartă numele Huracan STO SC 10° Anniversario și marchează un deceniu de la înființarea diviziei de curse a mărcii, Squadra Corse.
Vineri, 22 Septembrie 2023 | Feature

FEATURE: Povestea taurilor care au dat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.
Sambata, 19 August 2023 | Modele noi

Lamborghini Lanzador: primul concept electric din istoria italienilor

Lamborghini a dezvăluit primul său concept electric. Se numește Lanzador și este un GT cu numai două uși, gata să debuteze în 2028.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 August 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Lamborghini. Ar putea fi pur electric

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser video cu un nou concept. Acesta va debuta în data de 18 august, iar zvonurile susțin că ar putea fi vorba despre un concept pur electric.
Miercuri, 09 August 2023 | Concepte

OFICIAL: Lamborghini va prezenta un nou concept electric săptămâna viitoare

Lamborghini a anunțat oficial că va dezvălui un nou concept al unei mașini electrice în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California. Prezentarea va avea loc săptămâna viitoare.
Luni, 07 August 2023 | RETRO

Lamborghini Countach, din filmul "The Wolf of Wall Street", va fi vândut la licitație

Exemplarul Lamborghini Countach 25th Anniversary, care a apărut în filmul "The Wolf of Wall Street", va fi vândut la licitația organizată de RM Sotheby's la New York.
Vineri, 04 August 2023 | Modele noi

Lamborghini sărbătorește 60 de ani cu noul Huracan Sterrato Opera Unica

Lamborghini a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe Huracan Sterrato. Noul exemplar este botezat Opera Unica și a fost creat pentru a sărbători 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Luni, 31 Iulie 2023 | Economic

Lamborghini: vânzări record în prima jumătate din 2023

Lamborghini a înregistrat vânzări record în primul semestru din 2023. Astfel, în primele 6 luni, constructorul italian a vândut peste 5300 de mașini la nivel mondial.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Lamborghini electric va debuta în 2028 și va fi un GT cu 4 locuri

Potrivit unor informații apărute într-un comunicat de presă, primul model electric al mărcii italiene va debuta în 2028. Acesta va fi un GT cu o configurație de 2+2 locuri.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Motorsport

Noul Lamborghini SC63, mașina cu care italienii vor concura la Le Mans în 2024

Lamborghini a dezvăluit oficial mult așteptatul prototip de anduranță cu care va concura în WEC și la Le Mans începând din sezonul viitor. Noua mașină de concurs se numește SC63 și este construită sub egida regulamentului LMDh, categoria regină din cadrul curselor de anduranță.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Lamborghini: Urus cu motor V8 neelectrificat nu mai poate fi comandat

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, toate exemplarele Urus, echipate cu motor V8 neelectrificat, au fost vândute. Asta înseamnă, cu alte cuvinte, că nu mai poți comanda un Urus echipat "doar" cu propulsor V8.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru