Lamborghini

Joi, 25 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Lamborghini Urus plug-in hybrid: Design revizuit și circa 800 CP

Potrivit celor mai recente informații, viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid ar urma să debuteze până la finalul acestui an. Va avea un design ușor revizuit, iar sistemul de propulsie va dezvolta în jur de 800 CP.
Marti, 16 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Urus. Producție limitată la 40 de exemplare

Constructorul italian de automobile anunță o nou ediție specială pentru SUV-ul Urus. Producția va fi limitată la doar 40 de exemplare și este destinată doar celor care au achiziționat un Essenza SCV12.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Lamborghini Huracan se apropie de sfârșit. Ultimele exemplare au fost deja vândute

Lamborghini a anunțat oficial că modelul Huracan este sold-out până la finalul producției. Supercar-ul italian va fi retras oficial din fabricație în 2024.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Economic

Ca pâinea caldă: cererile pentru Lamborghini Revuelto acoperă următorii 2 ani

Lamborghini Revuelto, noul hypercar electrificat al mărcii italiene, se dovedește a fi la foarte mare cerere. Potrivit șefului companiei, cererea pentru noul model acoperă deja următorii 2 ani de producție.
Vineri, 31 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Primul Lamborghini electric va fi un GT cu 4 locuri

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că primul model pur electric Lamborghini va avea forma unui GT cu 4 locuri, de tipul 2+2. Anterior se credea că primul model cu zero emisii al mărcii italiene va fi un crossover.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este Lamborghini Revuelto, urmașul lui Aventador: e un hibrid cu 1.015 CP

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat primele imagini și informații despre succesorul lui Aventador. Numele său este Revuelto și este un hypercar plug-in hybrid cu peste 1.000 de cai putere.
Luni, 27 Martie 2023 | Feature

Istorie în imagini: cum a evoluat fabrica Lamborghini în ultimii 60 de ani

Lamborghini împlinește 60 de ani de existență în acest an. Cu o astfel de ocazie specială, italienii au publicat imagini istorice din trecut și din prezent cu uzina lor din Sant’Agata Bolognese. Povestim, pe scurt, cum a evoluat una dintre cele mai faimoase uzine din lumea automobilelor.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 29 martie

Constructorul italian de automobile a confirmat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că succesorul lui Aventador va debuta în 29 martie. Este primul model plug-in hybrid al mărcii.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Economic

Lamborghini înregistrează un profit record pentru anul 2022: creștere de 56%

Lamborghini a dezvăluit rezultatele sale financiare finale pentru anul 2022. Noile date relevă faptul că marca italiană a încasat un profit operațional record de aproape 615 milioane de euro. Alături de asta, lista de așteptare pentru modelele sale se întinde acum pe 18 luni.
Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul succesorului lui Aventador: 7 moduri de rulare

Lamborghini a publicat primele imagini oficiale cu interiorul lui LB744, numele de cod al succesorului lui Aventador. Imaginile relevă că noul model va avea nu mai puțin de 7 moduri de condus, iar puterea motorului este limitată în funcție de modul de rulare ales.
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este „scheletul” viitorului Lamborghini Aventador: șasiu din fibră de carbon

Lamborghini a publicat imagini oficiale noi cu LB744, numele de cod al succesorului hibrid al lui Aventador. Noul model va avea o monococă creată din fibră de carbon, mai ușoară și mai rigidă față de cea văzută la modelul anterior.
Joi, 09 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus plug-in hybrid debutează în 2024. Viitoarea generație, pur electrică

Potrivit șefului Lamborghini, Stefan Winkelmann, viitorul Urus echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid va debuta în 2024. Mai mult, viitoarea generație a SUV-ului va fi complet electrică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Șeful Lamborghini confirmă: succesorul lui Huracan va avea motor hibrid plug-in

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid plug-in. Noul model urmează să fie lansat oficial la finele lui 2024.
Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre succesorul lui Lamborghini Aventador: motor V12 hibrid de 1015 cai putere

Lamborghini a dezvăluit informații noi despre noul model LB744, numele de cod al succesorului legendarului Aventador. Noul hypercar italian va avea un motor V12 hibrid, cuplat la 3 motoare electrice, care va dezvolta un total de 1015 cai putere.
Joi, 02 Martie 2023 | General

Record pentru cea mai mare paradă de mașini Lamborghini din istorie

Constructorul italian a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai mare paradă de mașini Lamborghini din istorie. La evenimentul organizat în Japonia au participat peste 250 de mașini ale mărcii italiene.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Lamborghini Huracan STO, transformat într-un Art Car de un artist japonez

Un exemplar Lamborghini Huracan STO a fost transformat într-un Art Car cu ajutorul unui artist din Japonia. Exemplarul unicat a fost creat pentru a marca cei 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Marti, 07 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus împrumută motorul plug-in hybrid al fratelui Porsche Cayenne

Viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid a fost surprins în teste, acoperit de camuflaj. Potrivit celor mai recente informații, SUV-ul ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Luni, 06 Februarie 2023 | Modele noi

Noile Lamborghini Invencible și Autentica își iau rămas bun de la clasicul motor V12

Lamborghini a prezentat două modele unicate noi, botezate Invencible și Autentica. Cele două modele marchează oficial sfârșitul legendarului motor V12 pur termic produs de Lamborghini.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini anunță startul livrărilor pentru noul Urus S

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a demarat livrările noului Urus S, la nivel global. Acesta este gândit ca un înlocuitor pentru "vechiul" Urus.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru