Lamborghini

Sambata, 19 August 2023 | Modele noi

Lamborghini Lanzador: primul concept electric din istoria italienilor

Lamborghini a dezvăluit primul său concept electric. Se numește Lanzador și este un GT cu numai două uși, gata să debuteze în 2028.
Joi, 17 August 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Lamborghini. Ar putea fi pur electric

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser video cu un nou concept. Acesta va debuta în data de 18 august, iar zvonurile susțin că ar putea fi vorba despre un concept pur electric.
Miercuri, 09 August 2023 | Concepte

OFICIAL: Lamborghini va prezenta un nou concept electric săptămâna viitoare

Lamborghini a anunțat oficial că va dezvălui un nou concept al unei mașini electrice în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California. Prezentarea va avea loc săptămâna viitoare.
Luni, 07 August 2023 | RETRO

Lamborghini Countach, din filmul "The Wolf of Wall Street", va fi vândut la licitație

Exemplarul Lamborghini Countach 25th Anniversary, care a apărut în filmul "The Wolf of Wall Street", va fi vândut la licitația organizată de RM Sotheby's la New York.
Vineri, 04 August 2023 | Modele noi

Lamborghini sărbătorește 60 de ani cu noul Huracan Sterrato Opera Unica

Lamborghini a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe Huracan Sterrato. Noul exemplar este botezat Opera Unica și a fost creat pentru a sărbători 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Luni, 31 Iulie 2023 | Economic

Lamborghini: vânzări record în prima jumătate din 2023

Lamborghini a înregistrat vânzări record în primul semestru din 2023. Astfel, în primele 6 luni, constructorul italian a vândut peste 5300 de mașini la nivel mondial.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Lamborghini electric va debuta în 2028 și va fi un GT cu 4 locuri

Potrivit unor informații apărute într-un comunicat de presă, primul model electric al mărcii italiene va debuta în 2028. Acesta va fi un GT cu o configurație de 2+2 locuri.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Motorsport

Noul Lamborghini SC63, mașina cu care italienii vor concura la Le Mans în 2024

Lamborghini a dezvăluit oficial mult așteptatul prototip de anduranță cu care va concura în WEC și la Le Mans începând din sezonul viitor. Noua mașină de concurs se numește SC63 și este construită sub egida regulamentului LMDh, categoria regină din cadrul curselor de anduranță.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Lamborghini: Urus cu motor V8 neelectrificat nu mai poate fi comandat

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, toate exemplarele Urus, echipate cu motor V8 neelectrificat, au fost vândute. Asta înseamnă, cu alte cuvinte, că nu mai poți comanda un Urus echipat "doar" cu propulsor V8.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus PHEV sosește în 2024. Va fi singura versiune disponibilă

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, SUV-ul Urus va primi o versiune plug-in hybrid în 2024. Mai mult, aceasta va fi singura versiune disponibilă.
Luni, 19 Iunie 2023 | Modele noi

Lamborghini a făcut profit și nu va înrudi urmașul lui Huracan cu Audi R8

Potrivit unui oficial al mărcii italiene, succesorul lui Lamborghini Huracan nu va mai fi înrudit cu Audi R8. Noul model va avea un propulsor hibrid și o platformă nouă, dedicată.
Joi, 25 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Lamborghini Urus plug-in hybrid: Design revizuit și circa 800 CP

Potrivit celor mai recente informații, viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid ar urma să debuteze până la finalul acestui an. Va avea un design ușor revizuit, iar sistemul de propulsie va dezvolta în jur de 800 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Urus. Producție limitată la 40 de exemplare

Constructorul italian de automobile anunță o nou ediție specială pentru SUV-ul Urus. Producția va fi limitată la doar 40 de exemplare și este destinată doar celor care au achiziționat un Essenza SCV12.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Lamborghini Huracan se apropie de sfârșit. Ultimele exemplare au fost deja vândute

Lamborghini a anunțat oficial că modelul Huracan este sold-out până la finalul producției. Supercar-ul italian va fi retras oficial din fabricație în 2024.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Economic

Ca pâinea caldă: cererile pentru Lamborghini Revuelto acoperă următorii 2 ani

Lamborghini Revuelto, noul hypercar electrificat al mărcii italiene, se dovedește a fi la foarte mare cerere. Potrivit șefului companiei, cererea pentru noul model acoperă deja următorii 2 ani de producție.
Vineri, 31 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Primul Lamborghini electric va fi un GT cu 4 locuri

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că primul model pur electric Lamborghini va avea forma unui GT cu 4 locuri, de tipul 2+2. Anterior se credea că primul model cu zero emisii al mărcii italiene va fi un crossover.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este Lamborghini Revuelto, urmașul lui Aventador: e un hibrid cu 1.015 CP

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat primele imagini și informații despre succesorul lui Aventador. Numele său este Revuelto și este un hypercar plug-in hybrid cu peste 1.000 de cai putere.
Luni, 27 Martie 2023 | Feature

Istorie în imagini: cum a evoluat fabrica Lamborghini în ultimii 60 de ani

Lamborghini împlinește 60 de ani de existență în acest an. Cu o astfel de ocazie specială, italienii au publicat imagini istorice din trecut și din prezent cu uzina lor din Sant’Agata Bolognese. Povestim, pe scurt, cum a evoluat una dintre cele mai faimoase uzine din lumea automobilelor.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 29 martie

Constructorul italian de automobile a confirmat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că succesorul lui Aventador va debuta în 29 martie. Este primul model plug-in hybrid al mărcii.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Economic

Lamborghini înregistrează un profit record pentru anul 2022: creștere de 56%

Lamborghini a dezvăluit rezultatele sale financiare finale pentru anul 2022. Noile date relevă faptul că marca italiană a încasat un profit operațional record de aproape 615 milioane de euro. Alături de asta, lista de așteptare pentru modelele sale se întinde acum pe 18 luni.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru