Lamborghini

Joi, 21 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini a produs exemplarul Huracan cu numărul 20.000

Constructorul italian de automobile anunță că a asamblat exemplarul Huracan cu numărul 20.000. Mașina aniversară este un Huracan STO care a plecat spre viitorul său proprietar în Monaco.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Oameni si masini

Lamborghini Urus, personalizat cu o siglă din diamante estimată la 40.000 de euro

Un exemplar Lamborghini Urus a fost personalizat cu o siglă făcută din diamante colorate în culorile steagului Italiei. Mașina aparține lui Bobby White, o personalitate cunoscută pe Youtube, iar valoarea siglei este estimată undeva la 40.000 de euro.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini: Urus și Huracan primesc versiuni noi în a doua parte a anului

Constructorul din Sant'Agata Bolognese anunță două versiuni noi pentru Urus și una pentru Huracan. Acestea urmează să fie prezentate în a doua jumătate a anului curent.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Modele noi

Lamborghini prezintă noul Huracan Tecnica: 640 CP și roți motrice spate

Constructorul italian de automobile prezintă oficial noul Huracan Tecnica, o versiune situată în gamă între Huracan Evo cu roți motrice spate (pe care este de altfel bazată) și Huracan STO.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va avea un motor V12 electrificat. Ultimul exemplar Aventador Ultimae, scos la licitație

Lamborghini a confirmat că înlocuitorul lui Aventador va avea un motor V12 hibrid cu încărcare la priză. De asemenea, ultimul exemplar al supercarului italian, un model din seria Ultimae, va fi scos la licitație.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Lamborghini pregătește o nouă versiune pentru Huracan. Italienii anunță data lansării

Constructorul italian de automobile anunță o nouă lansare programată pentru data de 12 aprilie. Cel mai probabil vorbim despre o nouă versiune a modelului Huracan.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Lamborghini: Aventador, înlocuit de un model nou în 2023. Noutăți pentru Huracan și Urus

Lamborghini confirmă că Aventador va fi înlocuit, de un nou model plug-in hybrid, în 2023. Totodată, constructorul din Sant'Agata Bolognese pregătește o serie de noutăți pentru Huracan și Urus.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Industrie

Ferrari și Lamborghini opresc livrările către Rusia și donează un milion de euro către victimele din Ucraina

Cei doi eterni rivali din lumea supermașinilor, Ferrari și Lamborghini, au anunțat că vor opri livrările de mașini către Rusia din cauza războiului din Ucraina. De asemenea, ambele mărci au donat câte 1 milion de euro către eforturile umanitare din statul vecin României.
Joi, 24 Februarie 2022 | Industrie

Lamborghini ar putea relua producția lui Aventador, din cauza vaporului care a luat foc în largul Atlanticului

Potrivit șefului diviziei americane Lamborghini, producția modelului Aventador ar putea fi reluată, după ce un vapor cu 4.000 de mașini, inclusiv exemplare Lamborghini, a luat foc în largul Oceanului Atlantic.
Marti, 15 Februarie 2022 | Industrie

Lamborghini: Vrem să păstrăm motoarele termice și după 2030, cu ajutorul combustibililor sintetici

Șeful Lamborghini, Stefan Winkelmann, susține că producătorul din Sant'Agata Bolognese vrea să păstreze motorul cu combustie internă și după finalul acestei decade. Cum? Cu ajutorul combustibililor sintetici.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Industrie

Șeful Lamborghini: 2022 este ultimul an în care vom comercializa numai mașini cu motoare termice

CEO-ul Lamborghini, Stephan Winkelmann, a anunțat că acest an va fi ultimul în care vor comercializa numai modele cu motoare termice. În 2023, Lamborghini va lansa un model hibrid.
Marti, 28 Decembrie 2021 | General

VIDEO: Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini s-au întrecut în reclame de Crăciun

Cu ocazia Crăciunului, mai mulți producători auto au pus în scenă câteva clipuri video prin care sărbătoresc acest eveniment. Printre cele mai inspirate reclame se numără cele publicate de Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Decembrie 2021 | Industrie

Mulți clienți ai noului Lamborghini Countach LPI 800-4 dețin și un exemplar Countach original

Lamborghini a dezvăluit, în august, modelul Countach LPI 800-4, o variantă reimaginată și modernizată a lui Countach, lansată pentru a sărbători 50 de ani de la prezentarea legendarului concept din care s-a născut Countach. Conform informațiilor oferite de către constructorul italian, cei mai mulți dintre proprietarii noului Countach dețin și un exemplar original.
Vineri, 10 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Lamborghini va lansa prima sa mașină electrică în următorii 7 ani

Șeful executiv al constructorului italian, Stephan Winkelmann, a confirmat că Lamborghini va lansa prima sa mașină electrică în acest deceniu. Mașina va apărea în 2027 sau 2028.
Vineri, 10 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Reguli stricte la Manchester United: Cristiano Ronaldo ar urma să nu mai conducă mașinile sale exotice

Jucătorul portughez de fotbal se va lipsi o perioadă de mașinile exotice din propria colecție. Noul antrenor al echipei Manchester United, Ralf Rangnick, va lua măsuri mai stricte pentru jucătorii săi, inclusiv aceea prin care le interzice jucătorilor să apară în public cu mașini exotice.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Lamborghini Urus aniversează patru ani și 16.000 de exemplare vândute

SUV-ul companiei italiene de mașini împlinește, în luna decembrie, 4 ani de la momentul lansării. Vânzările au debutat în 2018, iar până acum au fost vândute 16.000 de exemplare Urus.
Marti, 30 Noiembrie 2021 | General

Mai multe vile din Dubai vor avea un design de inspirație Lamborghini

Mai multe vile din cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite vor avea un design de inspirație Lamborghini. Un teren cu 40 de astfel de locuințe a fost recent vândut, iar lucrările vor fi gata în 2026.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Feature

5 mașini cu care Lamborghini a intrat în istoria automobilului

De-a lungul istoriei, Lamborghini a creat mașini care au stârnit imaginația pasionaților de automobile. Departe de a fi convențional, constructorul din Sant'Agata Bolognese are în istoria sa modele ce au schimbat lumea automobilului: de la Countach, la Miura și conceptul Marzal.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Industrie

Sold out! Toate cele 600 de exemplare Lamborghini Aventador Ultimae au fost vândute

Constructorul italian de automobile anunță că toate cele 600 de exemplare Aventador Ultimae au fost vândute. "Cântecul de lebădă" al actualei nave amiral a fost prezentat la începutul lunii iulie.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Concepte

Lamborghini a publicat noi imagini cu exemplarul unicat Countach LP 500. Cumpărătorul misterios l-a testat pe circuit

Constructorul italian de automobile a recreat conceptul din care s-a născut legendarul Countach. Exemplarul unic a fost condus de cumpărătorul misterios chiar înaintea debutului din cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru