Lamborghini Huracan se apropie de sfârșit. Ultimele exemplare au fost deja vândute

de Tiberiu Safta
Vineri, 12.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunțat oficial că modelul Huracan este sold-out până la finalul producției. Supercar-ul italian va fi retras oficial din fabricație în 2024.

Constructorul italian se pregătește să-și ia rămas bun de la modelul Huracan, după o producție de aproape 10 ani. Modelul urmează să fie înlocuit de un nou supercar hibrid în 2024, urmând ca Huracan să fie scos din fabricație în acel an.

Cu această ocazie, Lamborghini tocmai a confirmat că toate exemplarele rămase ale lui Huracan până la finalul producției au fost deja vândute. Cu alte cuvinte, Lamborghini Huracan nu mai este disponibil din acest moment.

Modelul a debutat în 2013, ca înlocuitor pentru vechiul Gallardo. De-a lungul producției sale, Huracan a primit mai multe versiuni și ediții speciale, precum și un facelift în 2019. Cea mai nouă versiune a lui Huracan, botezată Sterrato, este una neobișnuită, aceasta fiind construită pentru off-road. Tot același Huracan Sterrato este și ultimul Lamborghini din istorie lansat cu un motor V10 pur termic.

Așa cum spuneam, înlocuitorul lui Huracan va avea un motor V10 hibrid. De altfel, începând de anul viitor, toate modelele Lamborghini din gamă vor avea și versiuni hibride.

via Lamborghini

Comentarii (2)

  • Lacrima ;)
    0 0
  • Nu știam ca Huracan Sterrato are un motor V8 pur termic…. are V10, nu V8
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru