OFICIAL: Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 29 martie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a confirmat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că succesorul lui Aventador va debuta în 29 martie. Este primul model plug-in hybrid al mărcii.

Succesorul lui Lamborghini Aventador a fost anunțat de ceva timp. În ultima vreme, constructorul din Sant'Agata Bolognese a orchestrat o campanie de promovare plină de imagini și clipuri teaser.

Pentru moment este cunoscut sub numele de cod LB744 și va fi primul model plug-in hybrid care poartă sigla Lamborghini.

Acum, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, italienii ne anunță că succesorul lui Aventador va debuta în 29 martie.

Noul Lamborghini LB744 este echipat cu un motor V12 de 6.5 litri, dezvoltat de la zero. Unitatea cântărește 218 kilograme (cu 17 kg mai puțin decât motorul lui Aventador) și va lucra alături de 3 motoare electrice.

În total, ansamblul va dezvolta 1.000 de cai putere, în modul Corsa. Pachetul va fi completat de o transmisie automată, cu 8 rapoarte și dublu ambreiaj, dar și de o baterie de 3.8 kWh. Italienii anunță o autonomie în modul pur electric de peste 10 kilometri.

Așa cum spuneam, succesorul lui Lamborghini Aventador va debuta în 29 martie.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru