Lamborghini sărbătorește 60 de ani cu noul Huracan Sterrato Opera Unica

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe Huracan Sterrato. Noul exemplar este botezat Opera Unica și a fost creat pentru a sărbători 60 de ani de existență a mărcii italiene.

În 2023, Lamborghini împlinește 60 de ani de când a lansat prima sa mașină, 350 GTV. Pentru a marca această aniversare specială, constructorul italian a dezvăluit noul Huracan Sterrato Opera Unica, un exemplar special cu o vopsea exclusivă.

Noul model a fost creat de către divizia de personalizare Ad Personam, iar vopseaua specială conține 3 nuanțe de albastru diferite pentru a crea un efect de lichid înghețat. Față de un Huracan Sterrato obișnuit, Opera Unica este vopsită manual, iar aplicarea vopselei durează peste 370 de ore. Mai întâi, este aplicată culoarea Blu Amnis, urmată de Blu Grifo și finalizată de Blu Fedra.

Nuanțele de albastru se află în contrast cu mai multe elemente vopsite în negru mat, precum plafonul, protecțiile laterale, spoiler-ul față, oglinzile și jantele de 19 inch. Noutăți avem și la interior, acolo unde avem ornamente din fibră de carbon și piele specială Blu Delphinus pentru scaune, bord și panourile portierelor.

Volanul și bordul mai conțin și alcantara vopsit.

Noul exemplar unicat este inclus în producția lui Huracan Sterrato. Versiunea pentru aventuri off-road a lui Huracan va fi produs în 1499 de exemplare și primește un motor V10 de 5.2 litri și 610 cai putere. Cu acest motor, Huracan Sterrato atinge 100 de km/h în 3.4 secunde și o viteză maximă de 260 de km/h.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru