Huracan Sterrato

Vineri, 19 Aprilie | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Huracan Sterrato: vopsele de tip camuflaj

Lamborghini a prezentat oficial o ediție specială pentru Huracan Sterrato, versiunea de teren a modelului italian. Noua ediție aduce 4 vopsele speciale, aplicate în stilul unor camuflaje. Doar 12 exemplare vor fi produse.
Vineri, 04 August 2023 | Modele noi

Lamborghini sărbătorește 60 de ani cu noul Huracan Sterrato Opera Unica

Lamborghini a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe Huracan Sterrato. Noul exemplar este botezat Opera Unica și a fost creat pentru a sărbători 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan Sterrato, un supercar de 610 cai putere, pentru off-road

Lamborghini a lansat oficial noul Huracan Sterrato, o versiune construită special pentru aventuri off-road. Noul model este ultimul din istoria mărcii care primește un motor pur termic, fiind vorba de un propulsor V10 de 610 cai putere.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini publică imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato

Constructorul din Sant'Agata Bolognese publică o serie de imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato. Gândit ca un supercar pentru off-road, acesta va debuta în 1 decembrie cu ocazia Art Basel din Miami.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor neelectrificat

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Huracan Sterrato. În acestea, caroseria ultimului model al mărcii echipat cu motor fără vreo formă de electrificare este neacoperită cu camuflaj.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor termic pur

Lamborghini a confirmat oficial perioada lansării noului Huracan Sterrato, o versiune extremă construită pentru off-road. Noul model va fi ultimul al constructorului italian lansat cu un motor pur termic înainte ca gama de modele să fie electrificată din 2023.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Modele noi

Viitorul Lamborghini Huracan Sterrato apare în noi imagini teaser

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Huracan Steratto. Acesta ar putea păstra unitatea V10 cu 640 CP ai lui Evo AWD, Huracan Tecnica și Huracan STO.
Marti, 26 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Primul teaser cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato este aici

Constructorul italian de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul Huracan Sterrato. Aceasta este ultima variantă primită de Huracan înainte ca acest model să fie "pensionat".
Joi, 13 Iunie 2019 | Concepte

Conceptul Lamborghini Huracan Sterrato ar putea intra în producția de serie: lansare așteptată în 2021

Huracan Sterrato, conceptul off-road bazat pe Lamborghini Huracan, ar putea intra în producție în 2021, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar urma să fie limitată la cel mult 1.000 de exemplare, cu un preț de pornire de circa 240.000 de euro.

Tag-uri similare

Lamborghini, productie, Concept, editie limitata, Huracan Sterrato, Lamborghini Huracan Sterrato
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru