OFICIAL: Primul teaser cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato este aici

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul Huracan Sterrato. Aceasta este ultima variantă primită de Huracan înainte ca acest model să fie "pensionat".

Lamborghini Huracan este pe cale să fie pensionat și înlocuit cu un model mai prietenos cu mediul înconjurător, echipat cu sistem de propulsie plug-in hybrid.

Până atunci, însă, constructorul din Sant'Agata Bolognese mai pregătește o variantă pentru Huracan. Primul video teaser este aici și confirmă numele de Huracan Sterrato pentru ultima "încarnare" a acestui model. Totodată, ne arată faptul că modelul de serie a rămas fidel conceptului prezentat în 2019.

Deși acoperit de camuflaj, putem observa că viitorul Huracan Sterrato are spoilere noi, jante de 20 de inch, gardă înălțată la sol, prize de aer revizuite, difuzor de aer redesenat și lumini auxiliare cu LED. Toate sunt gândite pentru a ajuta supercar-ul italian în afara asfaltului.

Lamborghini nu a spus nimic despre motorul V10 de 5.2 litri, aspirat natural. Cel mai probabil va dezvolta 640 de cai putere, la fel ca versiunile Tecnica și STO. Desigur, nu va lipsi tracțiunea integrală.

Constructorul din Peninsulă este așteptat să lanseze noul Huracan Sterrato în lunile următoare.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru