OFICIAL: Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor termic pur

de Tiberiu Safta
Marti, 08.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a confirmat oficial perioada lansării noului Huracan Sterrato, o versiune extremă construită pentru off-road. Noul model va fi ultimul al constructorului italian lansat cu un motor pur termic înainte ca gama de modele să fie electrificată din 2023.

Italienii se pregătesc să lanseze, la sfârșitul acestui an, ultimul model nou Lamborghini din istorie cu motor pur termic. Este vorba despre noul Huracan Sterrato, o versiune extremă a supercar-ului italian, concepută special pentru off-road.

Lansarea va avea loc la Miami, în cadrul unei expoziții de artă, care va avea loc în perioada 1-3 decembrie. Constructorul italian nu a dezvăluit informații tehnice despre noul model. La fel ca celelalte versiuni ale lui Huracan, este de așteptat ca Sterrato să primească același motor V10 de 5.2 litri, aspirat natural și care dezvoltă 640 de cai putere.

Noul Huracan Sterrato este bazat pe un concept prezentat în 2019. Acea mașină avea o gardă la sol mai înaltă cu 47 de milimetri, punți mai late cu 30 de milimetri și roți spate viratoare, alături de alte modificări aduse caroseriei. Cel mai probabil, versiunea de serie va beneficia și aceasta de asemenea modificări.

via Lamborghini

Comentarii (1)

  • Felicitari!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru