Viitorul Lamborghini Huracan Sterrato apare în noi imagini teaser

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 21.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Huracan Steratto. Acesta ar putea păstra unitatea V10 cu 640 CP ai lui Evo AWD, Huracan Tecnica și Huracan STO.

Lamborghini continuă campania de promovare a viitorului Huracan Sterrato, o versiune care îi permite supercar-ului italian să se aventureze și în afara asfaltului.

Până la momentul debutului, care rămâne încă un mister, constructorul din Sant'Agata Bolognese publică un nou video și o serie de imagini teaser. Cu această ocazie, Huracan Sterrato a primit două suporturi noi pentru plafon, dar și o grafică albastră.

Noua versiune se va diferenția de celelalte prin garda la sol vizibil ridicată, dar și prin elementele de protecție care înconjoară aripile.

Ca motorizare, Huracan Sterrato ar putea păstra unitatea V10 de 5.2 litri, aspirată natural, care dezvoltă 640 de cai putere în cazul lui Huracan Evo AWD, Huracan Tecnica și Huracan STO.

Așa cum spuneam, momentul debutului rămâne necunoscut, dar sunt șanse mari ca Lamborghini să prezinte noul Huracan Sterrato în cadrul Salonului Auto de la Paris.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru