Conceptul Lamborghini Huracan Sterrato ar putea intra în producția de serie: lansare așteptată în 2021

de Paul Cosma
Joi, 13.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Huracan Sterrato, conceptul off-road bazat pe Lamborghini Huracan, ar putea intra în producție în 2021, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar urma să fie limitată la cel mult 1.000 de exemplare, cu un preț de pornire de circa 240.000 de euro.

Lamborghini a dezvăluit de curând Huracan Sterrato, un concept off-road care iese în evidență în special prin garda la sol mai mare decât cea a lui Huracan. De asemenea, conceptul a fost echipat cu jante de 20 inch dezvoltate special pentru condiții dificile de off-road și beneficiază de modificări la suspensii, dar și de tracțiune integrală și direcție integrală.

Potrivit unor informații neoficiale, conceptul Huracan Sterrato va intra în producție în următorii doi ani sub forma unei ediții limitate a modelului Huracan.

Producția ar urma să fie de 500-1000 de exemplare, iar prețul să pornească de la aproximativ 240.000 de euro. Oficialii Lamborghini nu au confirmat informațiile, însă au menționat că este posibil să construiască o astfel de mașină și chiar să aibă profit în acest caz.

Din punct de vedere tehnic, Huracan Sterrato împrumută unitatea de propulsie V10 de 5.2 litri de pe Huracan, care generează 640 de cai putere și un cuplu maxim de 600 Nm.

Via Carscoops

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru