Ediție specială pentru Lamborghini Huracan Sterrato: vopsele de tip camuflaj

de Tiberiu Safta
Vineri, 19.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a prezentat oficial o ediție specială pentru Huracan Sterrato, versiunea de teren a modelului italian. Noua ediție aduce 4 vopsele speciale, aplicate în stilul unor camuflaje. Doar 12 exemplare vor fi produse.

Constructorul italian își ia adio de la Huracan și, implicit, de la ultimul său model cu motoare pur termice în acest an. În urmă cu o săptămână am asistat la debutul lui Huracan STJ, iar acum marca din Sant'Agata Bolognese ne face o nouă surpriză cu încă o ediție specială. De această dată, noua ediție specială, botezată All-Terrain, este bazată pe Huracan Sterrato, versiunea de teren a modelului exotic.

Noutățile aduse de ediția specială a lui Huracan Sterrato sunt 4 vopsele create în stilul unor camuflaje. Lamborghini va produce doar 12 exemplare ale noii ediții. Asta înseamnă câte 3 exemplare pentru fiecare vopsea în parte.

Graficele speciale au fost create de către divizia de personalizare a mărcii, Ad Personam. Lamborghini spune că noile vopsele sunt inspirate de zăpadă, nisip, trasee nebătute și de deșerturile aride. Fiecare vopsea poartă un nume: Neve (zăpadă), Sabbia (nisip), Bosco (traseu nebătut) și Terra (pământ).

Indiferent de camuflajul ales, toate cele 12 exemplare Huracan Sterrato All-Terrain primesc jante de 19 inch, proiectoare LED, protecții pentru aripi și bare pe plafon.

În interior, ediția specială primește o plăcuță semnată de Ad Personam, tapițerie din alcantara care include țesături diagonale și ornamente decorative din crom închis.

Toate cele 12 exemplare ale noii ediții speciale au fost deja vândute.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru