Viitorul Lamborghini Urus plug-in hybrid: Design revizuit și circa 800 CP

de Alexandru Monenciu
Joi, 25.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid ar urma să debuteze până la finalul acestui an. Va avea un design ușor revizuit, iar sistemul de propulsie va dezvolta în jur de 800 CP.

Se știe că Lamborghini Urus va primi o versiune plug-in hybrid încă de acum 7 ani. Aceasta urmează să debuteze până la finalul acestui an, iar lansarea pe piață este programată pentru 2024.v

Până atunci, constructorul din Sant'Agata Bolognese continuă procesul de dezvoltare, iar prototipurile sunt surprinse tot mai des în teste.

Deși sunt acoperite de camuflaj, se poate observa că italienii au operat o serie de modificări la nivelul farurilor și stopurilor. Cel mai probabil, vor exista și alte noutăți de design.

Lamborghini nu a vorbit până acum despre sistemul de propulsie al viitorului Urus Plug-in Hybrid, dar, potrivit zvonurilor, ar urma să preia motorizarea lui Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid, adică un agregat V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care lucrează alături de o unitate electrică.

În total, Urus PHEV ar urma să ofere în jur de 800 de cai putere.

Așa cum spuneam, sunt șanse mari să facem cunoștință cu noul Lamborghini Urus PHEV până la finalul acestui an.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru