Primul Lamborghini electric va debuta în 2028 și va fi un GT cu 4 locuri

de Alexandru Monenciu
Vineri, 28.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații apărute într-un comunicat de presă, primul model electric al mărcii italiene va debuta în 2028. Acesta va fi un GT cu o configurație de 2+2 locuri.

În urmă cu doi ani, Lamborghini a vorbit pentru prima dată despre un model pur electric care să poarte celebra emblemă a mărcii. Acum aflăm și când vom face cunoștință cu acesta.

Potrivit unor informații apărute într-un comunicat de presă despre producția lui Revuelto, Lamborghini a confirmat că primul model electric al mărcii va debuta în 2028. Mai mult, aflăm că este vorba despre un GT cu 4 locuri.

Nu există informații suplimentare despre primul Lamborghini pur electric, dar șeful companiei a declarat anterior că va avea o gardă la sol ceva mai generoasă decât actualele supercar-uri ale companiei. Cu toate acestea, nu va fi un crossover.

Știm deja că un an mai târziu, adică în 2029, constructorul din Sant'Agata Bolognese va lansa succesorul lui Urus, care va fi disponibil doar într-o versiune pur electrică.

Între timp, comenzile pentru Huracan și Urus (echipat exclusiv cu motor termic) au fost deja închise. În ceea ce privește modelul Revuelto, comenzile vor fi deschise din nou în a doua jumătate a lui 2025.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Electrictric si cu 4 locuri… nu-i bai să facă, da să-l cheme Lamborghini???
    1 0
  • @dutzu
    au facut (c)urus, deci nu ne mai mira, nu?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru