Lamborghini electric

Sambata, 19 August 2023 | Modele noi

Lamborghini Lanzador: primul concept electric din istoria italienilor

Lamborghini a dezvăluit primul său concept electric. Se numește Lanzador și este un GT cu numai două uși, gata să debuteze în 2028.
Joi, 17 August 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Lamborghini. Ar putea fi pur electric

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser video cu un nou concept. Acesta va debuta în data de 18 august, iar zvonurile susțin că ar putea fi vorba despre un concept pur electric.
Miercuri, 09 August 2023 | Concepte

OFICIAL: Lamborghini va prezenta un nou concept electric săptămâna viitoare

Lamborghini a anunțat oficial că va dezvălui un nou concept al unei mașini electrice în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California. Prezentarea va avea loc săptămâna viitoare.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Lamborghini electric va debuta în 2028 și va fi un GT cu 4 locuri

Potrivit unor informații apărute într-un comunicat de presă, primul model electric al mărcii italiene va debuta în 2028. Acesta va fi un GT cu o configurație de 2+2 locuri.
Vineri, 31 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Primul Lamborghini electric va fi un GT cu 4 locuri

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că primul model pur electric Lamborghini va avea forma unui GT cu 4 locuri, de tipul 2+2. Anterior se credea că primul model cu zero emisii al mărcii italiene va fi un crossover.
Joi, 14 Iulie 2022 | Modele noi

Primul Lamborghini electric va fi un crossover. Lansarea, programată în 2028

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a dezvăluit că primul model pur electric al mărcii va fi un crossover cu 4 locuri. Noul model va debuta în 2028 și va fi urmat de către cea de-a doua generație Urus, care va fi doar electrică.
Vineri, 10 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Lamborghini va lansa prima sa mașină electrică în următorii 7 ani

Șeful executiv al constructorului italian, Stephan Winkelmann, a confirmat că Lamborghini va lansa prima sa mașină electrică în acest deceniu. Mașina va apărea în 2027 sau 2028.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Industrie

Lamborghini: “Am vândut deja aproape toată producția pentru 2021”

Lamborghini este aproape de “sold out” în ceea ce privește producția pe acest an, potrivit declarațiilor șefului Stephan Winkelmann.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Industrie

Planurile de electrificare Lamborghini: primul hibrid de serie în 2023 și primul model electric după 2025

Constructorul italian de automobile și-a anunțat planurile de viitor. Cu acest prilej, Lamborghini a confirmat că va lansa primul model electric al mărcii după 2025.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric de la Lamborghini: Grand Tourer cu 4 locuri, platformă comună cu Porsche Taycan și lansare până în 2025

Primul model electric de la Lamborghini ar putea fi un Grand Tourer cu 4 locuri, care să utilizeze aceeași platformă ca Porsche Taycan și care să fie lansat cel târziu în 2025.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic

Lamborghini se așteaptă la vânzări de peste 8.000 de unități în 2019 și anunță că nu are planuri pentru un model electric: “Clienții noștri nu sunt interesați de astfel de produse”

Lamborghini estimează vânzări de peste 8.000 de unități în acest an. Italienii spun că nu vor “să crească la infinit”, ci să consolideze performanțele obținute. Constructorul anunță că nu are planuri pentru lansarea unui model electric, deoarece “clienții nu sunt interesați de astfel de produse”.
Vineri, 10 Martie 2017 | Modele noi

După Urus hibrid, vine un Lamborghini electric? "Suntem interesați, dar nu se va întâmpla înainte de 2025"

Lamborghini ar putea lansa un model electric, însă acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de 2025, întrucât constructorul vrea să păstreze caracteristicile supercarurilor sale în termeni de performanță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 7 va fi hibrid si electric

Un oficial Volkswagen a dezvaluit la Los Angeles faptul ca viitoarea generatie a modelului Golf va beneficia de versiuni hibride sau complet electrice.

Tag-uri similare

Volkswagen Golf, Golf electric, Lamborghini electric, Bentley gibrid, Golf hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru