Golf electric

Marti, 31 Ianuarie | Modele noi

Șeful Volkswagen confirmă: viitorul Golf va fi electric

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că următoarea generație Golf va fi electrică. Totodată, el a mai confirmat și anul lansării noului facelift pentru actuala generație a compactei germane.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 9 va fi electric. Va fi plasat sub ID 3

Thomas Schäfer, șeful Volkswagen, a confirmat oficial că generația cu numărul 9 a lui Volkswagen Golf va fi electrică. Viitorul model ar putea primi numele ID Golf și va fi poziționat sub ID 3 în gama constructorului german.
Joi, 24 Decembrie 2020 | Industrie

Final de carieră: uzina Volkswagen din Dresda a produs ultimul exemplar e-Golf

Volkswagen a anunțat că producția lui e-Golf a ajuns la final, ultimul exemplar fiind realizat la uzina din Dresda. În cei 7 ani de la debut, modelul electric a fost asamblat în 145.561 de unități.
Duminica, 02 Februarie 2020 | Concepte

Volkswagen a prezentat prototipul Golf eR1: două motoare electrice și tehnologie preluată de pe conceptul ID R

Volkswagen a prezentat prototipul electric Golf eR1 în cadrul GP Ice Race din Austria. Conceptul dispune de două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, și preia o serie de tehnologii introduse pe prototipul ID R.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “ID3 este cu 40% mai ieftin de produs decât Golful electric”

Noul Volkswagen ID3 are un cost de producție cu 40% mai mic decât versiunea electrică a lui VW Golf, a declarat șeful constructorului german, Herbert Diess. “Cea mai mare economie este datorată noului pachet de baterii,” a spus Diess.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Premieră în Campionatul Național de Viteză în Coastă: un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric dedicat competițiilor

Un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric destinat competițiilor și a fost prezentat în cadrul Trofeului Opel, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Începând cu 2019, Federația Română de Automobilism Sportiv va introduce și o clasă specială dedicată acestor vehicule.
Luni, 30 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

De la 190 la 300 de kilometri autonomie: Volkswagen e-Golf dă din coate pentru a ieși în evidență pe scena electricelor

Volkswagen pregătește un salt tehnologic major al cărui prim pas este realizat în 2016, când autonomia actualului e-Golf crește cu 30%. Ulterior, electrica de segment compact a germanilor trece pe o platformă dedicată și va avea o autonomie mărită serios.
Luni, 17 Februarie 2014 | Modele noi

Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a compactei, a debutat în Germania

Volkswagen Golf, cel mai bine vândut model din Europa, a primit o versiune electrică de serie. Autonomia compactei de 115 CP este cuprinsă între 130 şi 190 kilometri, în funcţie de stilul de condus abordat.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.
Joi, 21 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen Golf-e, primele imagini şi informaţii ale versiunii electrice a lui Golf 7

Volkswagen aduce la Geneva versiunea electrică a noului Golf. Golf-e dezvoltă 115 CP, are o autonomie de până la 175 kilometri şi se încarcă de la o priză standard în cinci ore.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf electric debutează în 2013 în China

Volkswagen a anunţat că va lansa versiunea de serie a lui Golf Blue-e-Motion pe piaţa din China în 2013. Debutul european nu a fost încă anunţat.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen va lansa Golf Blue e-motion în 2014

Potrivit italienilor de la Autoblog.it, Volkswagen va lansa o versiune electrică a lui Golf în 2014. Modelul are o autonomie de 150 de kilometri cu tehnologia actuală, dar nemţii promit îmbunătăţiri.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Industrie

Golf va fi primul model Volkswagen 100% electric

Modelul cu care Volkswagen va incepe atacul pe piata modelelor electrice va fi Golf. Versiunea pe baterii a compactei germane se lanseaza in 2013.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 7 va fi hibrid si electric

Un oficial Volkswagen a dezvaluit la Los Angeles faptul ca viitoarea generatie a modelului Golf va beneficia de versiuni hibride sau complet electrice.

Tag-uri similare

Volkswagen Golf, Golf electric, Lamborghini electric, Bentley gibrid, Golf hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru