Golf electric

Marti, 30 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen recunoaște: viitorul Golf electric ar putea însemna sfârșitul lui ID.3

Kai Grünitz, șeful departamentului de dezvoltare tehnică a Grupului Volkswagen, a recunoscut că lansarea viitoarei generații electrice a lui Golf ar putea aduce sfârșitul modelului ID.3. El spune că nu există loc pentru cele două modele în același segment.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Șeful Volkswagen confirmă: viitorul Golf va fi electric

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că următoarea generație Golf va fi electrică. Totodată, el a mai confirmat și anul lansării noului facelift pentru actuala generație a compactei germane.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 9 va fi electric. Va fi plasat sub ID 3

Thomas Schäfer, șeful Volkswagen, a confirmat oficial că generația cu numărul 9 a lui Volkswagen Golf va fi electrică. Viitorul model ar putea primi numele ID Golf și va fi poziționat sub ID 3 în gama constructorului german.
Joi, 24 Decembrie 2020 | Industrie

Final de carieră: uzina Volkswagen din Dresda a produs ultimul exemplar e-Golf

Volkswagen a anunțat că producția lui e-Golf a ajuns la final, ultimul exemplar fiind realizat la uzina din Dresda. În cei 7 ani de la debut, modelul electric a fost asamblat în 145.561 de unități.
Duminica, 02 Februarie 2020 | Concepte

Volkswagen a prezentat prototipul Golf eR1: două motoare electrice și tehnologie preluată de pe conceptul ID R

Volkswagen a prezentat prototipul electric Golf eR1 în cadrul GP Ice Race din Austria. Conceptul dispune de două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, și preia o serie de tehnologii introduse pe prototipul ID R.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “ID3 este cu 40% mai ieftin de produs decât Golful electric”

Noul Volkswagen ID3 are un cost de producție cu 40% mai mic decât versiunea electrică a lui VW Golf, a declarat șeful constructorului german, Herbert Diess. “Cea mai mare economie este datorată noului pachet de baterii,” a spus Diess.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Premieră în Campionatul Național de Viteză în Coastă: un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric dedicat competițiilor

Un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric destinat competițiilor și a fost prezentat în cadrul Trofeului Opel, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Începând cu 2019, Federația Română de Automobilism Sportiv va introduce și o clasă specială dedicată acestor vehicule.
Luni, 30 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

De la 190 la 300 de kilometri autonomie: Volkswagen e-Golf dă din coate pentru a ieși în evidență pe scena electricelor

Volkswagen pregătește un salt tehnologic major al cărui prim pas este realizat în 2016, când autonomia actualului e-Golf crește cu 30%. Ulterior, electrica de segment compact a germanilor trece pe o platformă dedicată și va avea o autonomie mărită serios.
Luni, 17 Februarie 2014 | Modele noi

Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a compactei, a debutat în Germania

Volkswagen Golf, cel mai bine vândut model din Europa, a primit o versiune electrică de serie. Autonomia compactei de 115 CP este cuprinsă între 130 şi 190 kilometri, în funcţie de stilul de condus abordat.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen Golf-e, primele imagini şi informaţii ale versiunii electrice a lui Golf 7

Volkswagen aduce la Geneva versiunea electrică a noului Golf. Golf-e dezvoltă 115 CP, are o autonomie de până la 175 kilometri şi se încarcă de la o priză standard în cinci ore.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf electric debutează în 2013 în China

Volkswagen a anunţat că va lansa versiunea de serie a lui Golf Blue-e-Motion pe piaţa din China în 2013. Debutul european nu a fost încă anunţat.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen va lansa Golf Blue e-motion în 2014

Potrivit italienilor de la Autoblog.it, Volkswagen va lansa o versiune electrică a lui Golf în 2014. Modelul are o autonomie de 150 de kilometri cu tehnologia actuală, dar nemţii promit îmbunătăţiri.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Industrie

Golf va fi primul model Volkswagen 100% electric

Modelul cu care Volkswagen va incepe atacul pe piata modelelor electrice va fi Golf. Versiunea pe baterii a compactei germane se lanseaza in 2013.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 7 va fi hibrid si electric

Un oficial Volkswagen a dezvaluit la Los Angeles faptul ca viitoarea generatie a modelului Golf va beneficia de versiuni hibride sau complet electrice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru