Lamborghini

Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul succesorului lui Aventador: 7 moduri de rulare

Lamborghini a publicat primele imagini oficiale cu interiorul lui LB744, numele de cod al succesorului lui Aventador. Imaginile relevă că noul model va avea nu mai puțin de 7 moduri de condus, iar puterea motorului este limitată în funcție de modul de rulare ales.
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este „scheletul” viitorului Lamborghini Aventador: șasiu din fibră de carbon

Lamborghini a publicat imagini oficiale noi cu LB744, numele de cod al succesorului hibrid al lui Aventador. Noul model va avea o monococă creată din fibră de carbon, mai ușoară și mai rigidă față de cea văzută la modelul anterior.
Joi, 09 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus plug-in hybrid debutează în 2024. Viitoarea generație, pur electrică

Potrivit șefului Lamborghini, Stefan Winkelmann, viitorul Urus echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid va debuta în 2024. Mai mult, viitoarea generație a SUV-ului va fi complet electrică.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Șeful Lamborghini confirmă: succesorul lui Huracan va avea motor hibrid plug-in

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid plug-in. Noul model urmează să fie lansat oficial la finele lui 2024.
Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre succesorul lui Lamborghini Aventador: motor V12 hibrid de 1015 cai putere

Lamborghini a dezvăluit informații noi despre noul model LB744, numele de cod al succesorului legendarului Aventador. Noul hypercar italian va avea un motor V12 hibrid, cuplat la 3 motoare electrice, care va dezvolta un total de 1015 cai putere.
Joi, 02 Martie 2023 | General

Record pentru cea mai mare paradă de mașini Lamborghini din istorie

Constructorul italian a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai mare paradă de mașini Lamborghini din istorie. La evenimentul organizat în Japonia au participat peste 250 de mașini ale mărcii italiene.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Lamborghini Huracan STO, transformat într-un Art Car de un artist japonez

Un exemplar Lamborghini Huracan STO a fost transformat într-un Art Car cu ajutorul unui artist din Japonia. Exemplarul unicat a fost creat pentru a marca cei 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Marti, 07 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus împrumută motorul plug-in hybrid al fratelui Porsche Cayenne

Viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid a fost surprins în teste, acoperit de camuflaj. Potrivit celor mai recente informații, SUV-ul ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Luni, 06 Februarie 2023 | Modele noi

Noile Lamborghini Invencible și Autentica își iau rămas bun de la clasicul motor V12

Lamborghini a prezentat două modele unicate noi, botezate Invencible și Autentica. Cele două modele marchează oficial sfârșitul legendarului motor V12 pur termic produs de Lamborghini.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini anunță startul livrărilor pentru noul Urus S

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a demarat livrările noului Urus S, la nivel global. Acesta este gândit ca un înlocuitor pentru "vechiul" Urus.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primele schițe cu înlocuitorul lui Lamborghini Aventador: va avea motor V12 plug-in hybrid

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale a oferit primele schițe oficiale cu viitorul înlocuitor al lui Lamborghini Aventador. Noul model va avea un motor V12 hibrid plug-in și va fi dezvăluit în martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini încheie 2022 cu record de vânzări: peste 9.000 de mașini comercializate la nivel global

Constructorul italian de automobile a livrat peste 9.000 de mașini în 2022, ceea ce reprezintă un record. SUA a fost cea mai importantă piață, iar SUV-ul Urus cel mai popular model.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Oameni si masini

Un Lamborghini Huracan al poliției italiene a transportat organe pentru un transplant

Poliția italiană s-a folosit de un Lamborghini Huracan din dotare pentru a transporta organe unor pacienți care așteptau un transplant de rinichi. Mașina a parcurs puțin sub 570 de kilometri pentru a salva vieți.
Luni, 12 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Cele 4 calități pe care le vor avea supercar-urile electrice Lamborghini

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a enumerat cele 4 calități pe care le vor avea viitoarele modele electrificate și electrice Lamborghini. Primul model cu zero emisii al mărcii italiene va fi lansat la sfârșitul deceniului.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan Sterrato, un supercar de 610 cai putere, pentru off-road

Lamborghini a lansat oficial noul Huracan Sterrato, o versiune construită special pentru aventuri off-road. Noul model este ultimul din istoria mărcii care primește un motor pur termic, fiind vorba de un propulsor V10 de 610 cai putere.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Siguranta

Noul Lamborghini Countach, rechemat din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea capotei motorului în mers

Lamborghini a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul Countach după ce a fost descoperită o problemă la capota motorului. Din cauza unei erori de fabricație, capota din sticlă se poate desprinde în timpul mersului. Doar 9 exemplare sunt afectate.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini publică imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato

Constructorul din Sant'Agata Bolognese publică o serie de imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato. Gândit ca un supercar pentru off-road, acesta va debuta în 1 decembrie cu ocazia Art Basel din Miami.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | General

Lamborghini a livrat ultimul Aventador Coupe Ultimae. Prețul său, 1.6 milioane de euro

Lamborghini a livrat oficial ultimul exemplar al legendarului Aventador. Este vorba despre un exemplar Coupe Ultimae care s-a vândut la un preț de 1.6 milioane de euro și care vine la pachet și cu un jeton NFT.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | O lume nebuna

Lamborghini și motoarele sale, sursă de inspirație pentru un playlist Spotify

Lamborghini și-a unit forțele cu un producător independent din lumea muzicii pentru a crea mai multe piese muzicale neobișnuite. Acestea conțin sunetul motoarelor V12, V10 și V8 ale mărcii italiene, iar piesele sunt disponibile ca un playlist pe Spotify.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru