Lamborghini

Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini anunță startul livrărilor pentru noul Urus S

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a demarat livrările noului Urus S, la nivel global. Acesta este gândit ca un înlocuitor pentru "vechiul" Urus.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primele schițe cu înlocuitorul lui Lamborghini Aventador: va avea motor V12 plug-in hybrid

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale a oferit primele schițe oficiale cu viitorul înlocuitor al lui Lamborghini Aventador. Noul model va avea un motor V12 hibrid plug-in și va fi dezvăluit în martie.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini încheie 2022 cu record de vânzări: peste 9.000 de mașini comercializate la nivel global

Constructorul italian de automobile a livrat peste 9.000 de mașini în 2022, ceea ce reprezintă un record. SUA a fost cea mai importantă piață, iar SUV-ul Urus cel mai popular model.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Oameni si masini

Un Lamborghini Huracan al poliției italiene a transportat organe pentru un transplant

Poliția italiană s-a folosit de un Lamborghini Huracan din dotare pentru a transporta organe unor pacienți care așteptau un transplant de rinichi. Mașina a parcurs puțin sub 570 de kilometri pentru a salva vieți.
Luni, 12 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Cele 4 calități pe care le vor avea supercar-urile electrice Lamborghini

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a enumerat cele 4 calități pe care le vor avea viitoarele modele electrificate și electrice Lamborghini. Primul model cu zero emisii al mărcii italiene va fi lansat la sfârșitul deceniului.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan Sterrato, un supercar de 610 cai putere, pentru off-road

Lamborghini a lansat oficial noul Huracan Sterrato, o versiune construită special pentru aventuri off-road. Noul model este ultimul din istoria mărcii care primește un motor pur termic, fiind vorba de un propulsor V10 de 610 cai putere.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Siguranta

Noul Lamborghini Countach, rechemat din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea capotei motorului în mers

Lamborghini a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul Countach după ce a fost descoperită o problemă la capota motorului. Din cauza unei erori de fabricație, capota din sticlă se poate desprinde în timpul mersului. Doar 9 exemplare sunt afectate.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini publică imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato

Constructorul din Sant'Agata Bolognese publică o serie de imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato. Gândit ca un supercar pentru off-road, acesta va debuta în 1 decembrie cu ocazia Art Basel din Miami.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | General

Lamborghini a livrat ultimul Aventador Coupe Ultimae. Prețul său, 1.6 milioane de euro

Lamborghini a livrat oficial ultimul exemplar al legendarului Aventador. Este vorba despre un exemplar Coupe Ultimae care s-a vândut la un preț de 1.6 milioane de euro și care vine la pachet și cu un jeton NFT.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | O lume nebuna

Lamborghini și motoarele sale, sursă de inspirație pentru un playlist Spotify

Lamborghini și-a unit forțele cu un producător independent din lumea muzicii pentru a crea mai multe piese muzicale neobișnuite. Acestea conțin sunetul motoarelor V12, V10 și V8 ale mărcii italiene, iar piesele sunt disponibile ca un playlist pe Spotify.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor neelectrificat

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Huracan Sterrato. În acestea, caroseria ultimului model al mărcii echipat cu motor fără vreo formă de electrificare este neacoperită cu camuflaj.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va fi dezvăluit în martie 2023

Succesorul lui Lamborghini Aventador va fi dezvăluit în primăvara anului viitor. Anunțul a fost confirmat de către șeful mărcii italiene, Stephan Winkelmann. Noul model va avea un motor V12 hibrid cu încărcare la priză.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor termic pur

Lamborghini a confirmat oficial perioada lansării noului Huracan Sterrato, o versiune extremă construită pentru off-road. Noul model va fi ultimul al constructorului italian lansat cu un motor pur termic înainte ca gama de modele să fie electrificată din 2023.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Industrie

Ultimul Lamborghini Aventador este un omagiu adus unicatului Miura Roadster

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu ultimul exemplar Aventador. Este vorba despre un Aventador Ultimae Roadster, inspirat de unicatul Miura Roadster.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | General

Lamborghini aduce un tribut legendarei trupe The Beatles

Constructorul din Sant'Agata Bolognese aduce un omagiu legendarei trupe The Beatles, la aniversarea celor 60 de ani de la debutul single-ului "Love Me Do", cu un tur special prin Londra. Mașina aleasă, un Lamborghini 400 GT 2+2.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini prezintă noul Urus S: versiunea de bază a SUV-ului italian are 666 CP

Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Urus S, un înlocuitor pentru "vechea" versiune de bază a SUV-ului italian. Motorul V8 dezvoltă 666 de cai putere.
Luni, 26 Septembrie 2022 | Feature

Adio, Lamborghini Aventador! Supercarul italian a ieșit din producție

Ultimul exemplar Lamborghini Aventador a ieșit astăzi pe porțile fabricii de la Sant’Agata Bolognese. Modelul legendar cu motor V12 intră în paginile de istorie după o producție care a durat 11 ani.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Modele noi

Viitorul Lamborghini Huracan Sterrato apare în noi imagini teaser

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Huracan Steratto. Acesta ar putea păstra unitatea V10 cu 640 CP ai lui Evo AWD, Huracan Tecnica și Huracan STO.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Motorsport

Imagine nouă cu viitorul prototip Lamborghini care va concura la Le Mans. Motor V8 bi-turbo hibrid

Lamborghini a publicat o imagine sugestivă nouă cu viitorul său prototip care va concura la Le Mans. Debutul competitiv va avea loc în 2024, iar noua mașină de concurs va fi propulsată de un motor V8 twin-turbo hibrid.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru