Lamborghini

Luni, 19 Septembrie 2022 | Modele noi

SURSE: Înlocuitorul lui Lamborghini Huracan va avea un motor V8 bi-turbo electrificat

Potrivit unor informații apărute în presă, succesorul lui Lamborghini Huracan ar urma să primească un motor V8 twin-turbo hibrid. Turbocompresoarele viitorului model vor funcționa într-un mod unic, iar platforma lui Huracan ar putea fi păstrată.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul ID.5 GTX Xcite: vopsea preluată de la modele Lamborghini

Volkswagen a dezvăluit un nou concept bazat pe modelul electric ID.5 GTX. Acesta este botezat Xcite și a fost creat de un grup de 14 oameni pe parcursul unui an. Conceptul este vopsit într-o culoare specială, preluată de la modele Lamborghini, iar mașina vine dotată și cu un skateboard electric.
Sambata, 20 August 2022 | Modele noi

Noul Lamborghini Urus Performante: cea mai puternică versiune are 666 de cai putere

Lamborghini a dezvăluit noua versiune de performanță a SUV-ului exotic Urus, numită Performante. Motorul noului model dezvoltă 666 de cai putere, modelul este mai ușor cu aproape 50 de kilograme și are un preț de pornire de peste 218.000 de euro.
Vineri, 19 August 2022 | Modele noi

Teaser cu o viitoare versiune mai puternică pentru Lamborghini Urus

Lamborghini a publicat un clip teaser cu o viitoare versiune mai puternică pentru SUV-ul Urus. Noul model ar urma să păstreze motorul de 4.0 litri și va fi dezvăluit în curând.
Miercuri, 10 August 2022 | Modele noi

Lamborghini Urus, record pentru SUV-urile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak

Noua versiune Lamborghini Urus, care urmează să debuteze luna aceasta, a devenit cel mai rapid SUV de serie de pe celebra urcare de la Pikes Peak. Recordul anterior îi aparținea lui Bentley Bentayga.
Marti, 09 August 2022 | Modele noi

Se pregătește Lamborghini Urus facelift: o nouă imagine anunță debutul

Constructorul italian de automobile a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi viitorul Urus facelift. Acesta ar putea debuta la jumătatea lunii august.
Miercuri, 03 August 2022 | Industrie

Șeful Lamborghini: Combustibilii sintetici pot fi colacul de salvare al motoarelor termice

Combustibilii sintetici ar putea fi o alternativă la sistemele de propulsie pur electrice, este de părere șeful constructorului italian de automobile, Stephan Wilkelmann.
Marti, 02 August 2022 | Industrie

Lamborghini va prezenta un model nou în luna august

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi până la finalul acestui an. Primul dintre ele ar urma să fie prezentat chiar în luna august.
Marti, 26 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Primul teaser cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato este aici

Constructorul italian de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul Huracan Sterrato. Aceasta este ultima variantă primită de Huracan înainte ca acest model să fie "pensionat".
Marti, 26 Iulie 2022 | General

Macheta Lego, în mărime naturală, a lui Lamborghini Sian va fi expusă la muzeul Lamborghini

Macheta Lego, în mărime naturală, a lui Lamborghini Sian FKP 37 va fi expusă, până în luna octombrie, la muzeul producătorului din Sant'Agata Bolognese. A fost prezentată în vara anului trecut.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Înlocuitorul lui Lamborghini Huracan va avea motor V8 sau V10 electrificat

Lamborghini a confirmat oficial că înlocuitorul lui Huracan va fi oferit cu propulsoare hibride cu încărcare la priză. Mai exact, viitorul model va avea fie un V8 electrificat, fie un V10 PHEV.
Joi, 14 Iulie 2022 | Modele noi

Primul Lamborghini electric va fi un crossover. Lansarea, programată în 2028

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a dezvăluit că primul model pur electric al mărcii va fi un crossover cu 4 locuri. Noul model va debuta în 2028 și va fi urmat de către cea de-a doua generație Urus, care va fi doar electrică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Iulie 2022 | Industrie

Lamborghini investește 1.8 miliarde de euro în modele electrificate

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a anunțat că firma italiană va investi aproximativ 1.8 miliarde de euro în dezvoltarea viitoarelor modele electrificate, cu motoare hibride. Succesorii modelelor Huracan, Aventador și Urus vor fi toate modele hibride.
Marti, 21 Iunie 2022 | General

Șeful de design Lamborghini: Viitoarele modele electrificate vor arăta ca nave spațiale

Viitoarele modele electrificate Lamborghini vor avea în continuare un design exotic și care se aseamănă cu navele spațiale. Acest lucru a fost confirmat de către Mitja Borkert, șeful de design al constructorului italian, care se pregătește să pășească în era electrică.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Industrie

Lamborghini a construit 20.000 de exemplare Urus. Este cel mai bine vândut model al mărcii

Lamborghini Urus, SUV-ul de mare performanță al constructorului italian, a atins borna de 20.000 de exemplare produse. Pentru a marca această reușită, exemplarul cu numărul 20.000 primește o vopsea specială și va fi livrat către un client din Azerbaidjan. Lamborghini Urus este cel mai bine vândut model, în cel mai scurt timp, din istoria mărcii.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Motorsport

Lamborghini va concura la Le Mans din 2024 cu un prototip electrificat

Lamborghini a anunțat, oficial, că va concura în Campionatul Mondial de Anduranță (WEC) începând din 2024. Cu această ocazie, constructorul italian ne-a oferit o imagine teaser cu viitoarea sa mașină de curse, care va avea un propulsor hibrid și va fi construit conform regulamentului LMDh.
Vineri, 22 Aprilie 2022 | Industrie

Ultimul Lamborghini Aventador a fost vândut cu 1.4 milioane de euro

Lamborghini a scos la licitație ultimul exemplar Aventador, care s-a vândut pentru marea sumă de 1.4 milioane de euro. Mașina face parte din seria exclusivă Ultimae, iar clientul norocos va primi și bonusuri, precum un NFT și experiențe VIP.
Joi, 21 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini a produs exemplarul Huracan cu numărul 20.000

Constructorul italian de automobile anunță că a asamblat exemplarul Huracan cu numărul 20.000. Mașina aniversară este un Huracan STO care a plecat spre viitorul său proprietar în Monaco.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Oameni si masini

Lamborghini Urus, personalizat cu o siglă din diamante estimată la 40.000 de euro

Un exemplar Lamborghini Urus a fost personalizat cu o siglă făcută din diamante colorate în culorile steagului Italiei. Mașina aparține lui Bobby White, o personalitate cunoscută pe Youtube, iar valoarea siglei este estimată undeva la 40.000 de euro.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini: Urus și Huracan primesc versiuni noi în a doua parte a anului

Constructorul din Sant'Agata Bolognese anunță două versiuni noi pentru Urus și una pentru Huracan. Acestea urmează să fie prezentate în a doua jumătate a anului curent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru