Model original de Lamborghini Countach, modificat de cei de la Liberty Walk

de Silvian Irimia
Joi, 28.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Firma de tuning japonez Liberty Walk a pus mâna pe un model original Lamborghini Countach. După ce au creat o mulțime de reacții cu un Ferrari F40 modificat, cei de la Liberty Walk speră să facă același lucru cu acest Countach la Salonul Auto de la Tokio.

Faimoasa companie japoneză de tuning Liberty Walk se îndreaptă spre Salonul Auto de la Tokyo din ianuarie cu unul dintre cele mai nebune proiecte de până acum. Este vorba despre un Lamborghini Countach „widebody”, care cu siguranță va stârni reacții în comunitatea entuziaștilor.

Nu este prima dată când Liberty Walk a realizat o transformare „widebody” asupra unui supercar italian clasic. Cu aproximativ un an în urmă, aceștia au luat un Ferrari F40 și l-au modificat în stilul lor clasic.

Conform zvonurilor (totuși nu confirmate de Ferrari), constructorul auto a fost atât de ofensat încât a eliminat acel F40 din registrul său oficial. Se pare că Liberty Walk nu se teme să provoace un pic de controversă.

Un videoclip de prezentare a modelului Lamborghini Countach, distribuit pe YouTube, dezvăluie că acesta a suferit o transformare cel puțin la fel de spectaculoasă ca cea a lui F40. Ca orice proiect Liberty Walk de calibru, supercar-ul a fost echipat cu un kit de caroserie distinctiv, cu aripi față și spate lărgite.

Artiștii de la Liberty Walk au creat un nou bumper distinctiv pentru Countach, completat cu un splitter masiv și canale aerodinamice accentuate.

Videoclipul de pe YouTube arată, de asemenea, că mașina a fost coborâtă foarte agresiv, are noi praguri laterale și un set de jante negre.

Partea din spate a fost de asemenea transformată, acum având un nou difuzor de aer, evacuări cu patru țevi și un eleron masiv. Detaliile despre acest Countach nu sunt cunoscute în mare parte. Nu este clar dacă mașina aparține celor de la Liberty Walk sau dacă proprietarul a adus-o la tuner pentru o transformare completă. Orice ar fi cazul, se pare că va fi una dintre atracțiile principale ale Salonului Auto de la Tokyo.

Comentarii (1)

  • Interesant design OEM+
    Asa as vedea daca lamborghini din 1990 ar fi avut knowhowul din prezent sa fi realizat o versiune de adio pt countach, gen
    "Countach SVR"
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru