Lamborghini Countach

Joi, 14 Martie | Oameni si masini

Rămas bun, Marcello Gandini. Omul care a desenat Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos a murit la 85 de ani

Marcello Gandini, legendarul designer italian care a desenat mașini precum Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos, s-a stins din viață. Designer-ul italian avea 85 de ani.
Joi, 28 Decembrie 2023 | Industrie

Model original de Lamborghini Countach, modificat de cei de la Liberty Walk

Firma de tuning japonez Liberty Walk a pus mâna pe un model original Lamborghini Countach. După ce au creat o mulțime de reacții cu un Ferrari F40 modificat, cei de la Liberty Walk speră să facă același lucru cu acest Countach la Salonul Auto de la Tokio.
Vineri, 01 Octombrie 2021 | Concepte

Lamborghini a recreat conceptul din care s-a născut Countach: exemplar unic, cumpărător misterios, 25.000 de ore de muncă

În anul 1971, Lamborghini a creat conceptul LP500 Countach, care anunța lansarea supercarului cu același nume. Azi, după o muncă titanică de arhivă, Lamborghini a renăscut acel concept pentru un client unic. Prețul nu a fost dezvăluit.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Modele noi

Lamborghini confirmă, din nou, lansarea unei replici a prototipului Countach LP 500

Lamborghini lucrează la o replică a primului prototip Countach LP 500. Aceasta ar putea debuta, ca exemplar unicat, până la finalul anului curent.
Vineri, 13 August 2021 | Modele noi

Renaște Lamborghini Countach: italienii refolosesc numele pentru un hypercar de 800 de cai putere

În premieră pentru istoria brandului, Lamborghini renaște numele Countach și îl atribuie unui hypercar de 800 de cai putere, cu propulsie micro-hibridă.
Joi, 12 August 2021 | Industrie

Lamborghini dezvăluie noi imagini teaser cu viitorul Countach

Lamborghini a publicat noi imagini teaser cu viitorul Countach, model ce va fi prezentat oficial în acest an.
Marti, 10 August 2021 | Industrie

Lamborghini Countach revine după 50 de ani: ar putea fi un hibrid cu peste 800 CP

Lamborghini a dezvăluit că pregătește revenirea numelui Countach în gama sa, la 50 de ani de la debutul celebrului model.
Marti, 13 Iulie 2021 | RETRO

50 de ani de la debutul lui Lamborghini Countach, sărbătoriți cu 4 clipuri speciale

Constructorul italian de automobile celebrează 50 de ani de la debutul celebrului Countach cu o serie de patru clipuri speciale. Primul îl aduce în prim-plan chiar pe Marcello Gandini, cel care a desenat înlocuitorul legendarului Miura.
Vineri, 28 Mai 2021 | Industrie

Countach la aniversare: designul legendar care încă influențează modelele Lamborghini

Lamborghini Countach celebrează, în 2021, 50 de ani de când a fost prezentat, sub formă de prototip, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Designul său încă stă la baza modelelor din prezent ale producătorului italian.
Marti, 16 Iulie 2019 | General

Un Lamborghini Countach care i-a aparținut campionului de Formula 1 Mario Andretti a fost scos la vânzare: suma cerută trece de 440.000 de euro

Un exemplar Lamborghini Countach 5000 S care a făcut parte din colecția campionului de Formula 1 Mario Andretti a fost scos la vânzare. Doar 321 de astfel de unități au fost produse, iar exemplarul în cauză a parcurs aproape 18.000 de kilometri.
Joi, 25 Mai 2017 | Modele noi

Lamborghini discută lansarea celui de-al patrulea model din gamă: „Trebuie să folosească o platformă modulară și să nu canibalizeze vânzările lui Urus”

Lamborghini se gândește deja la introducerea unui al patrulea model în gamă. Acesta ar urma să fie dezvoltat pe o platformă modulară și să fie inspirat de Miura sau Countach.
Sambata, 09 Iulie 2016 | General

Mașinile prezentului sunt adevărate rachete: Skoda Superb Kombi câștigă o liniuță cu Lamborghini Countach și Lotus Esprit

Pentru a demonstra tuturor că noul Superb este o mașină rapidă, nu doar încăpătoare, Skoda a pus versiunea de 280 de cai putere față în față cu supercaruri ale secolului trecut. Deznodământul este ușor de intuit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Mai 2011 | Feature

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.

Tag-uri similare

Lamborghini, Lamborghini Aventador, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Countach, Lamborghini Miura, Lamborghini Diablo, Lamborghini Reventon, Feruccio Lamborghini, Lamborghini Espada
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru