Feruccio Lamborghini

Joi, 25 August 2016 | General

Cum se măsoară succesul exoticului Centenario Roadster: ”Ne-a ieșit o mașină care l-ar fi impresionat chiar și pe Feruccio Lamborghini”

Directorul departamentului de dezvoltare Lamborghini a mărturisit că o mașină de succes este cea care ar fi putut să îl impresioneze chiar și pe Feruccio Lamborghini, fondatorul companiei.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 1963, probabil cel mai bun an din istoria maşinilor

Anul 1963 a fost unul încărcat de semnificaţie pentru istoria industriei auto. Repere cu rezonanţă, cum ar fi brandul Lamborghini, modelul Maserati Quattroporte şi legendarul Porsche 911 au luat naştere în urmă cu 50 de ani.
Luni, 03 Iunie 2013 | Feature

MAŞINI DE POVESTE: Lamborghini Miura Jota

Lamborghini Miura Jota este un unicorn al industriei auto. La fel ca legendarul animal, este imposibil de găsit. Nimeni nu o poate cumpăra, pentru că unicul exemplar a dispărut.
Joi, 05 Mai 2011 | Feature

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.

Tag-uri similare

Lamborghini, Lamborghini Aventador, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Countach, Lamborghini Miura, Lamborghini Diablo, Lamborghini Reventon, Feruccio Lamborghini, Lamborghini Espada
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru