Lamborghini Gallardo

Miercuri, 01 Martie 2017 | Accidente exotice

Ce se întâmplă când faci cadou un Lamborghini Gallardo cu ocazia majoratului?

Un puști din Malaezia i-a aplicat un ”facelift” total mașinii pe care a primit-o cadou la împlinirea vârstei de 18 ani: un Lamborghini Gallardo.
Vineri, 27 Mai 2016 | O lume nebuna

Un șofer de autobuz din China are în garaj un Lamborghini Gallardo și un Audi R8

Un tânăr șofer de autobuz din China conduce în timpul liber un Lamborghini Gallardo și un Audi R8. Ambele mașini îi aparțin.
Marti, 18 August 2015 | Accidente exotice

Un filantrop care se deghiza în Batman pentru copiii din spitale a sfârșit tragic la volanul propriului Lamborghini Gallardo

Unul dintre cei mai populari oameni dedicați actelor de caritate din Statele Unite a sfârșit tragic pe o autostradă, după ce mașina sa, un Lamborghini Gallardo, a fost lovită în plin în timp ce se afla pe banda de urgență.
Vineri, 24 Iulie 2015 | O lume nebuna

VIDEO: Apa caldă dezvăluie desenul surpriză creat pe caroseria unui Lamborghini Gallardo

În spatele unei vopsele termorezistente, un grafician german a ascuns un desen al celebrului personaj de benzi desenate, Captain America.
Luni, 13 Iulie 2015 | General

Unicul Lamborghini Concept S va fi scos la licitație pentru aproape trei milioane de dolari

Creat în anul 2005, Lamborghini Concept S ajunge la licitație în această vară. Mașina unicat este așteptată să adune trei milioane de dolari.
Vineri, 27 Martie 2015 | Tehnologie

Utilizatorii Uber din Singapore pot comanda taxiuri exotice: Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo

Uber a ajuns la un alt nivel în ţările foarte dezvoltate. Supercaruri ca Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo pot fi comandate de către utilizatorii serviciului de taximetrie.
Luni, 26 Mai 2014 | Modele noi

Zagato Lamborghini 5-95, o creaţie pentru aniversarea de 95 de ani de existenţă ai companiei milaneze, a debutat la Villa d'Este

Carosierul italian Zagato vine la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este cu Lamborghini 5-95, un model cu care sărbătoreşte 95 de ani de înfiinţare.
Joi, 13 Martie 2014 | Economic

Lamborghini: vânzări în creştere în 2013 şi 1000 de comenzi primite pentru Huracan

Lamborghini a anunţat un profit substanţial în 2013, cu 8% mai mare decât în anul anterior. Aventador a fost cel mai popular model al său, însă anul ceasta locul îi va fi luat de noul Huracan, solicitat deja de 1000 de clienţi.
Joi, 13 Februarie 2014 | Economic

Lamborghini Huracan a primit deja 700 de comenzi

Lamborghini se îndreaptă către un nou succes comercial cu noul Huracan LP610-4. Supercarul a adunat deja 700 de comenzi ferme, chiar dacă debutul live va avea loc luna viitoare la Geneva.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Modele noi

Lamborghini Huracan LP610-4: el este succesorul lui Gallardo

Lamborghini a prezentat primele imagini oficiale ale noului său supercar, Huracan. Succesorul lui Gallardo vine cu 610 CP şi este echipat cu o transmisie cu două ambreiaje.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Modele noi

Lamborghini Cabrera, înlocuitorul lui Gallardo, anticipat de un teaser audio

Lamborghini a publicat astăzi un prim teaser al viitorului Cabrera, înlocuitorul lui Gallardo. Fanii pot auzi, în premieră, sunetul viitorului motor V10.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Noiembrie 2013 | General

Adio, Lamborghini Gallardo! 10 ani de carieră, 14.000 de clienţi fericiţi

Lamborghini s-a despărţit oficial de cel mai popular model din istoria sa. Gallardo a spus adio fanilor după 10 ani de activitate şi un total de 14.022 unităţi comercializate.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (20)

Chiar dacă am fost ocupaţi cu două saloane auto săptămâna aceasta, ne-am făcut temele şi la capitolul tuning. Avem pentru voi cel mai nebun kit de tuning pentru Ferrari LaFerrari, la pachet cu alte supercaruri.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Modele noi

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (3): Pepper Yandell

Poartă numele celui mai popular condiment din lume, are doar 23 de ani şi vrea să condimenteze lumea auto cu fotografiile sale. Pepper Yandell este cel de-al treilea fotograf pe care Automarket vi-l aduce să-l cunoaşteţi îndeaproape.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Lamborghini spune adio cutiei manuale cu ediţia de final a actualului Gallardo

Şeful Lamborghini America a declarat că actuala transmisie manuală va ieşi din gama constructorului odată cu ediţia de adio a modelului Gallardo. Oficialul susţine că nu mai există suficienţi clienţi pentru a motiva existenţa ei.
Marti, 11 Decembrie 2012 | General

Lamborghini anunţă sfârşitul carierei lui Gallardo cu un video

Lamborghini Gallardo se pregăteşte să spună adio fanilor şi clienţilor săi cu un film special. De anul viitor, vom face cunoştinţă cu urmaşul său, un model care trebuie să ducă mai departe succesul.
Luni, 15 Octombrie 2012 | Modele noi

Lamborghini promite modele noi pentru a depăşi Ferrari

Lamborghini este în căutarea unor nişe noi, care să aducă italienilor mai mulţi clienţi decât în curtea Ferrari. Şeful Lamborghini promite că vom vedea noi modele în următoarea perioadă.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Lamborghini Gallardo facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

Lamborghini i-a aplicat lui Gallardo un facelift. Modelul îşi păstrează platforma tehnică şi motorizarea, modificările fiind de ordin estetic.

Tag-uri similare

Lamborghini, Salon Auto, tuning, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Gallardo, Lamborghini Gallardo, Gallardo Superleggera, tuning Lamborghini, Lamborghini accident
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru