Lamborghini Cabrera, înlocuitorul lui Gallardo, anticipat de un teaser audio

de Bogdan Mirică
Miercuri, 27.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat astăzi un prim teaser al viitorului Cabrera, înlocuitorul lui Gallardo. Fanii pot auzi, în premieră, sunetul viitorului motor V10.

Lamborghini a publicat astăzi, prin intermediul unui site dedicat, botezat hexagonproject.com, primul teaser al modelului care trebuie să ia locul lui Gallardo. Gallardo care a ieşit oficial din producţie la începutul acestei săptămâni, punând capăt unei cariere de succes, de-a lungul căreia a adunat peste 14.000 de clienţi.

Lamborghini Gallardo - ultimul exemplar a ieşit de pe linia de producţie

Înlocuitorul supercarului entry-level, denumit deja de presa de specialitate Cabrera, are parte de un prim contact cu publicul. Fanii mărcii din SantAgata Bolognese pot asculta ceea ce se presupune a fi sunetul viitorului Cabrera. Motorul V10 îşi expune notele înalte prin simpla apăsare a unui buton de start.

Ascultă aici sunetul viitorului Lamborghini Cabrera

Esential 600 de cia putere ar urma să ofere viitorul Lamborghini Cabrera.
1500 de kilograme este pragul sub care se va situa masa viitorului Cabrera.
Pe site-ul oficial, sunetul este descris ca aparţinând celei mai noi creaţii Lamborghini. De asemenea, anunţul „Acesta este doar începutul” promite că vom mai vedea şi alte teasere în viitorul apropiat. Iar toate aceste indicii conduc către o dată de lansare tot mai apropiată a înlocuitorului lui Gallardo.

Despre noul Cabrera nu se ştiu foarte multe. Informaţiile venite din interiorul fabricii de la SantAgata Bolognese anunţă un supercar ce va cântări mai puţin de 1500 de kilograme şi va păstra sub caroserie un motor V10, de 5.2 litri, ce ar putea să dezvolte 600 de kilograme. Unitatea va fi asistată de o transmisie cu dublu ambreiaj, cu şapte rapoarte, ce va permite un sprint de la 0 la 100 de km/h în 3.2 secunde. 

Comentarii (5)

  • Sper sa nu va suparati de sesizare , dar motorul va dezolva 600 de kg? Nu 600 de cai? O zi buna !
    10 0
  • @ Automarket
    VW Golf 7 a castigat titlul " Car of the Year " in Japonia ( http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/news/2013/11/car.html ) . Este pentru prima data in istoria de 34 ani a competitiei cand un automobil de import castiga acest premiu .
    5 2
  • un motor V10, de 5.2 litri, ce ar putea să dezvolte 600 de kilograme; bina ca nu cartofi...
    2 3
  • 600 cp cel mai probabil.
    4 0
  • o alta scrematura...
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru