Lamborghini anunţă sfârşitul carierei lui Gallardo cu un video

de Bogdan Mirică
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Gallardo se pregăteşte să spună adio fanilor şi clienţilor săi cu un film special. De anul viitor, vom face cunoştinţă cu urmaşul său, un model care trebuie să ducă mai departe succesul.

Începând cu 1 ianuarie 2013, actualul Lamborghini Gallardo va intra în cel de-al 10-lea an al carierei sale. Până în prezent, modelul sportiv a reuşit să fie cel mai vândut produs din istoria constructorului din SantAgata Bolognese, totalizând peste 10.000 de clienţi de-a lungul anilor.

Lamborghini se pregăteşte însă să îi spună adio celui mai de succes model al său. Într-un film publicat recent, constructorul italian anunţă sfârşitul actualei generaţii şi un final de carieră încununat de succes.

Esential 10.000 de clienţi a adunat Gallardo de-a lungul existenţei sale.
10 ani de carieră va împlini Gallardo începând cu anul viitor.
Imaginile ne poartă în fieful producătorului de supercaruri, chiar acolo unde Gallardo ia naştere. Tot prin intermediul filmului, Lamborghini invită fanii şi potenţialii clienţi pe o pagină de internet dedicată actualului Gallardo, de unde pot fi achiziţionate şi ultimele exemplare.

Filmul include şi o scrisoare de adio pentru popularul model din Peninsulă: ”A fost o cursă nebună şi frumoasă în ultima decadă.

Una de care ne-am bucurat cu toţii. Acum ultimul Gallardo este aici, ultima operă de artă a unei colecţii. Vânt prin păr, un zâmbet pe faţă, pedala la fund. Italia personificată. Conduceţi-l acum sau regretaţi mai târziu”. Cam aşa s-ar traduce prezentarea emoţionantă a italienilor.

Despre urmaşul lui Gallardo nu se ştiu foarte multe detalii. Este cunoscut faptul că Lamborghini lucrează la dezvoltarea sa, însă misterul este foarte bine păstrat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru