Ce se întâmplă când faci cadou un Lamborghini Gallardo cu ocazia majoratului?

de Bogdan Mirică
Miercuri, 01.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un puști din Malaezia i-a aplicat un ”facelift” total mașinii pe care a primit-o cadou la împlinirea vârstei de 18 ani: un Lamborghini Gallardo.

Nu sunt puține situațiile în care părinții bogați decid să le dăruiască copiilor supercaruri cu ocazia majoratului. Se întâmplă în toate părțile lumii, inclusiv în Malaezia, unde o familie cu foarte mulți bani i-a cumpărat fiului un Lamborghini Gallardo cu ocazia împlinirii a numai 18 ani.

Chiar dacă fiul a fost cumpătat în primii lui kilometri alături de supercar, inevitabilul s-a produs. După ce a pierdut controlul mașinii pe un carosabil umed, exemplarul Lamborghini Gallardo a sfârșit cu avarii serioase, care ar putea să-l fi transformat în daună totală. Din fericire, puștiul aflat la volan a scăpat doar cu răni ușoare.

Lamborghini Gallardo este, de departe, cel mai popular model din istoria Lamborghini în acest moment. A avut o carieră de 10 ani și a reușit să adune un număr incredibil de clienți pentru brandul italian: 14.000 de unități.

Comentarii (3)

  • antoin
    ”din fericire”, acum tati poate să îi ia alt super-car și poate de data asta mai și omoară pe cineva
    8 0
  • nu e cine stie ce....cu un creion corector se rezolva
    5 0
  • Grigore
    Idioti parinti mai are copilu' asta !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru