Lamborghini Aventador, distrus de un autobuz în China

de Bogdan Mirică
Luni, 03.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini se bucură de o popularitate mare în China. Supercarul Aventador este vedeta brandului italian, dar şi unul dintre cele mai periculoase automobile exotice atunci când nu poate fi controlat. Urmările sunt uşor de intuit.

Apetitul tinerilor antreprenori chinezi pentru maşini exotice nu mai este o surpriză pentru nimeni. Ca de altfel şi „calităţile” multora dintre ei la volanul unor supercaruri de sute de cai putere. Într-un asemenea context, un supercar de talia lui Lamborghini Aventador este o victimă sigură.

Cel mai nou exemplu vine din provincia chineză Anhui, unde modelul din SantAgata Bolognese s-a oprit într-un autobuz local. Şoferul maşinii vopsite în culoarea Arancio Argos, a încercat să depăşească un alt automobil în plin trafic urban. Se pare că manevra a fost una complet nereuşită, chinezul depăşind prea mult linia de demarcaţie. Aşa se face că Aventador-ul său a intrat în coliziune frontală cu un autobuz.

Proprietarul a scăpat nevătămat din impact, însă şoferul autobuzului şi alţi câţiva pietoni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

Urmareste Automarket
Din primele cercetări ale poliţiei locale, şoferul circula cu viteză, având în vedere că eleronul a rămas ridicat în urma impactului, iar activarea sa se face automat la peste 80 de km/h.
Din păcate pentru proprietar, Aventador-ul circula ilegal, fără plăcuţă de înmatriculare, ceea ce duce automat la un refuz de plată a daunelor din partea companiei de asigurări.

via wcf

Comentarii (2)

  • Nu, titlul este gresit. Soferul imbecil al Lamborghiniului a distrus masina, nu autobuzul.
    5 0
  • Da Da
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru