Lamborghini Aventador

Sambata, 18 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Patru mașini din seria de filme „Transformers”, puse la vânzare pentru două milioane de dolari

Câteva mașini celebre din filmele „Transformers” au fost scoase la vânzare de către un dealer de mașini exotice din Miami. Printre mașini se numără: Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG și Ford Mustang. Toate acestea se vând împreună pentru suma de două milioane de dolari.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Șeful Lamborghini: Succesorul lui Aventador va avea un design total diferit

Potrivit lui Stefan Winkelmann, șeful Lamborghini, succesorul navei amiral Aventador va avea un design total diferit. Acesta va debuta pe parcursul anului 2023.
Luni, 05 Iulie 2021 | Industrie

Lamborghini pregătește o nouă variantă pentru Aventador: prezentare în 7 iulie

Lamborghini a publicat o imagine teaser care anunță o nouă variantă a lui Aventador. Prezentarea este programată pentru 7 iulie.
Luni, 29 Martie 2021 | Industrie

Lamborghini ar putea lansa succesorul modelului Aventador în 2022, cu sistem de propulsie hibrid

Potrivit celor mai recente informații, Lamborghini Aventador ar putea primi un succesor în 2022. Constructorul din Sant'Agata Bolognese ia în considerare echiparea acestuia cu un sistem de propulsie hibrid.
Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat SC20: supercar-ul unicat nu are plafon și este echipat cu un V12 de 770 CP

Lamborghini SC20 este un supercar unicat dezvoltat pe actuala generație Avantador. Modelul nu are plafon, iar motorul V12 de 6.5 litri produce 770 CP și 720 Nm.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Economic

Lamborghini Aventador a ajuns la 10.000 de unități vândute: performanța a fost atinsă în 9 ani de la lansare

Lamborghini a anunțat că a vândut 10.000 de unități Aventador de la lansarea inițială a modelului în 2011. Unitatea cu acest număr este un SVJ Roadster pentru piața din Thailanda.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul hypercar de circuit dezvoltat de Lamborghini: modelul va miza pe motorul V12 și va oferi 830 CP

Lamborghini a publicat primul teaser cu un viitor hypercar dedicat circuitului. Conform surselor, modelul va purta numele de Aventador SVR și va oferi 830 de cai putere.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Lamborghini Aventador ar putea primi un sistem de propulsie plug-in hybrid: supercar-ul italienilor va miza în continuare pe motorul V12

Lamborghini va lansa un înlocuitor pentru actualul Aventador în 2024, spun voci apropiate companiei italieni. Conform declarațiilor lui Maurizio Reggiani, șeful departamentului tehnic, motorul V12 trebuie să rămână în oferta Lamborghini, iar un sistem plug-in hybrid devine alegerea potrivită.
Miercuri, 07 August 2019 | Modele noi

Succesorul lui Lamborghini Aventador ar putea debuta în 2024: italienii amână lansarea întrucât nu au luat o decizie cu privire la viitorul sistem de propulsie

Urmașul actualului Lamborghini Aventador ar putea debuta în 2024. Conform unor surse apropiate companiei, italienii încă nu au luat o decizie cu privire la sistemul de propulsie pe care îl vor utiliza. Totodată, există șanse mari ca motorul V12 să dispară din oferta Lamborghini.
Sambata, 26 Ianuarie 2019 | Economic

Lamborghini va limita producția la 8.000 de unități în 2020: SUV-ul Urus va fi produs în 4.000 de exemplare

Lamborghini a decis ca anul viitor să producă cel mult 8.000 de unități pentru a păstra exclusivitatea și a conserva valoarea de revânzare. Jumătate dintre unitățile produse vor fi Urus.
Duminica, 13 Ianuarie 2019 | Economic

Lamborghini a vândut peste 5.700 de mașini în 2018, în creștere cu 51%: peste 1.700 de unități sunt trecute în dreptul SUV-ului Urus

În 2018, Lamborghini a livrat la nivel global 5.750 de mașini. Și anul trecut, Lamborghini Huracan a fost a fost cel mai iubit model din gama constructorului din Sant'Agata Bolognese.
Marti, 25 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 2020: sistem de propulsie plug-in hybrid pentru supercarul italian

Înlocuitorul actualului Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2020. Noul supercar va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor aspirat V12 și un motor electric. Italienii încă nu au luat o decizie cu privire la capacitatea bateriei pe care o vor oferi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Modele noi

Lamborghini SC18: un client fidel al mărcii a comandat o versiune unicat bazată pe Aventador

Lamborghini SC18 este o versiune unicat comandată de un client fidel al constructorului italian. Exemplarul este construit de divizia de motorsport Lamborghini Squadra Corse și are la bază modelul Aventador.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre succesorul lui Lamborghini Aventador: supercarul ar putea avea 1.200 de cai putere în versiune plug-in hybrid

Succesorul lui Lamborghini Aventador ar putea avea o versiune plug-in hybrid cu un motor aspirat V12 de peste 700 CP și trei motoare electrice de 400 CP, astfel că puterea totală a sistemului s-ar apropia de 1.200 CP.
Luni, 23 Iulie 2018 | Modele noi

Primul clip teaser cu viitorul Lamborghini Aventador SVJ: supercar-ul acoperit cu camuflaj ajunge pe Nurburgring

Lamborghini a publicat primul teaser video cu viitorul Aventador SVJ. Versiunea specială va fi produsă într-un număr limitat de exemplare, iar puterea dezvoltată de motorul V12 ar urma să ajungă până la 800 CP.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Modele noi

Lamborghini vrea să bată recordul pe Nurburgring realizat de Porsche 911 GT2 RS: viitorul Aventador SV J este arma potrivită

Lamborghini dezvoltă o versiune specială a supercar-ului Aventador. Botezată SV J, aceasta ar urma să debuteze în acest an. Conform zvonurilor, italienii vor să bată recordul lui Porsche 911 GT2 RS de pe circuitul german de la Nurburgring.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Lamborghini nu cedează: sisteme plug-in hybrid cu motoare V10 și V12 pentru viitoarea gamă de supercar-uri

Oficialii Lamborghini nu vor renunța la propulsoarele V10 și V12 aspirate natural. Pentru a îndeplini cerințele de mediu, dar și pentru ceva mai multă performanță, italienii sunt gata să dezvolte sisteme plug-in hybrid pentru noua generație de supercar-uri.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Viitoarele supercar-uri Lamborghini vor avea sisteme plug-in hybrid: italienii spun că nu vor renunța la unitățile V10 și V12

Oficialii Lamborghini spun că nu renunță la motorizările V10 și V12 aspirate natural. Pentru a îndeplini cerințele cu privire la emisii, dar și pentru un plus de performanță, viitoarea generație de supercar-uri este gata să îmbrățișeze tehnologia plug-in hybrid.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Lamborghini pregătește un Aventador SV J: mai multă putere și elemente aerodinamice noi

Lamborghini pregătește o ediție specială Aventador. Botezată SV J, aceasta ar urma să debuteze până la finalul anului. Italienii vor modifica puterea motorului și vor oferi elemente aerodinamice noi.
Marti, 13 Martie 2018 | Modele noi

Lamborghini exclude o versiune cu tracțiune spate pentru Aventador: "Ar fi dificil de condus la viteze mari"

Lamborghini Avantador nu va primi o versiune cu tracțiune spate pentru că aceasta ar fi "dificil de condus la viteze mari", motiv pentru care clienții "ar fi dezamăgiți".

Tag-uri similare

Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Jota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru