Patru mașini din seria de filme „Transformers”, puse la vânzare pentru două milioane de dolari

de Tiberiu Safta
Sambata, 18.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Câteva mașini celebre din filmele „Transformers” au fost scoase la vânzare de către un dealer de mașini exotice din Miami. Printre mașini se numără: Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG și Ford Mustang. Toate acestea se vând împreună pentru suma de două milioane de dolari.

Un dealer de mașini exotice din Miami, Statele Unite, a scos la vânzare patru mașini care și-au făcut apariția în seria de filme „Transformers”. Mașinile i-au aparținut faimosului regizor Michael Bay, iar acestea au fost scoase la vânzare pentru suma de două milioane de dolari. Cele patru mașini sunt: un Chevrolet Camaro din 2010 (în culorile lui Bumblebee), Mercedes SLS AMG, un Ford Mustang și un Lamborghini Aventador.

Cel mai cunoscut dintre aceste modele este Chevrolet Camaro „Bumblebee” din 2010. Mașina a apărut în filmul „Transformers: Dark of the Moon” și a fost construită special de către General Motors pentru film. Acest exemplar Camaro are câteva dotări unice, precum oglinzi exterioare subțiri și vopsite în negru, o buză pentru bara din față, o capotă cu două prize de aer și un eleron în partea din spate.

În același film și-a făcut apariția și Mercedes SLS AMG, care a fost condus în film de către actrița Rosie Huntington.

Interiorul acestui exemplar SLS AMG are câteva dotări unice, nespecificate. Inițial, această mașină a fost împrumutată de la departamentul american de presă Mercedes-Benz.

Cea de-a treia mașină este un Ford Mustang, care a apărut în filmul „Transformers: The Last Knight”. Acest Mustang a fost folosit pe post de mașină de poliție în film, fiind vopsit într-o culoare albastră cu dungi negre și uși albe cu inscripția “Police”. Printre dotări se numără o bară de protecție față, elemente aerodinamice și girofaruri funcționale.

Ultimul automobil din colecție este un Lamborghini Aventador din filmul “Transformers: Age of Extinction”. Proprietarul acestui exemplar a fost Michael Bay, mașina fiind construită la comandă de către Lamborghini. Acest Aventador este vopsit în culoarea Grigio Titans, iar ultimele patru cifre ale VIN-ului sunt alcătuite din numărul 1963, anul în care Lamborghini a început să construiască mașini.

Toate cele patru mașini vor fi vândute la pachet, adică nu vor putea fi achiziționate separat.

Prețul pentru toate cele patru automobile este de două milioane de dolari.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru