Ford Mustang

Vineri, 19 Aprilie | Modele noi

Însetat de putere: noul Shelby Super Snake este un Mustang cu 830 de cai putere

Compania americană Shelby a prezentat oficial noul Super Snake, bazat pe actuala generație Ford Mustang. Noul model primește două motorizări, iar una din ele dezvoltă 830 de cai putere.
Joi, 28 Martie | Industrie

Ford pregătește un pachet vizual special pentru Mustang: marchează 60 de ani de la debut

Ford a publicat mai multe imagini sugestive cu un nou pachet vizual pentru Mustang. Noul pachet va aduce embleme desenate în stil retro pentru a marca cei 60 de ani de la debutul primei generații a celebrului model de performanță.
Marti, 26 Martie | Premii auto

Ford stabilește un nou record pe sfertul de milă: 7.7 secunde

Ford a anunțat că a reușit să stabilească un nou record pe o distanță de un sfert de milă. Dragster-ul electric Mustang Cobra Jet 1800 a reușit să parcurgă peste 400 de metri în 7.7 secunde.
Joi, 01 Februarie | Intern

Prețuri noul Ford Mustang în România: start de la 55.900 de euro

Noua generație Ford Mustang poate fi comandată în România. Disponibil exclusiv cu motor V8, celebrul muscle car american pornește, la noi în țară, de la 55.900 de euro.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Dodge Challenger pierde în fața lui Ford Mustang, în ultimul său an de vânzări

Dodge Challenger a pierdut titlul de cel mai bine vândut muscle car în SUA, în 2023. Modelul de performanță al celor de la Mopar a reușit să se impună doar în fața lui Chevrolet Camaro, însă a fost depășit categoric de Ford Mustang.
Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang GTD, o mașină de curse pentru stradă: 800 de cai putere și aerodinamică activă

Ford a prezentat oficial o nouă versiune pentru Mustang. Aceasta se numește GTD și este o mașină de curse transformată special într-un model de stradă. Noul Mustang GTD primește un motor de 800 de cai putere, suspensie nouă și aerodinamică activă, printre altele.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Industrie

Ford Mustang este de 10 ani cea mai vândută mașină sport din lume

Potrivit datelor furnizate de S&P Global Mobility și analizate de Ford, Mustang este de 10 ani cea mai vândută mașină sport, la nivel global. Așa cum era de așteptat, pe piața din SUA ajung circa 78% dintre exemplare.
Marti, 28 Februarie 2023 | General

Mașini care au devenit vedete în filme: de la Aston Martin DB5, la Volkswagen Beetle

De-a lungul anilor, industria filmului a ridicat o serie de mașini pe cele mai înalte culmi ale popularității. În articolul de mai jos vom trece în revistă câteva mașini care au devenit celebre pe marile ecrane și care au eclipsat, de multe ori, actorii alături de care au "jucat".
Luni, 16 Ianuarie 2023 | Modele noi

Shelby lansează o ediție specială pentru Mustang. Marchează 100 de ani de la nașterea lui Carroll Shelby

Compania americană Shelby sărbătorește, în acest an, 100 de ani de la nașterea fondatorului său, Caroll Shelby. Cu această ocazie, constructorul american a lansat o nouă ediție speicală aniversară pentru Mustang, botezată Carroll Shelby Centennial Edition Mustang. Doar 100 de exemplare vor fi construite.
Sambata, 18 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Patru mașini din seria de filme „Transformers”, puse la vânzare pentru două milioane de dolari

Câteva mașini celebre din filmele „Transformers” au fost scoase la vânzare de către un dealer de mașini exotice din Miami. Printre mașini se numără: Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG și Ford Mustang. Toate acestea se vând împreună pentru suma de două milioane de dolari.
Vineri, 16 Iulie 2021 | Feature

8 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Ford Mustang Mach-E: am fost primii jurnaliști care au condus mașina în România

Automarket a fost prima publicație din România care a mers cu noul Ford Mustang Mach-E. Am avut la dispoziție o zi pentru a observa noutățile cu care vine primul SUV electric din istoria Ford.
Vineri, 04 Iunie 2021 | Industrie

În primele 5 luni ale anului, Ford a produs mai multe exemplare Mustang Mach-E decât Mustang

În perioada ianuarie-mai, producția SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E a fost mai mare decât cea a modelului clasic Mustang. Criza globală de semiconductori a reprezentat un factor important pentru această diferență.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Economic

Ford Mustang este cea mai vândută mașină sport din lume pentru al doilea an consecutiv

Celebrul model american a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cea mai vândută mașină sport la nivel global. Totodată, este cel mai comercializat coupe sport (din lume) pentru al șaselea an consecutiv.
Marti, 02 Februarie 2021 | General

Rămas bun, Ford Mustang Bullit! Locul său va fi luat de viitorul Mustang Mach 1

Potrivit unor informații recente, zilele celebrului Ford Mustang Bullitt sunt numărate. Aceeași soarta ar urma să aibă și versiunea Shelby GT350.
Luni, 08 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mustang Mach 1 va dezvolta 525 de cai putere

Viitorul Mustang Mach 1 va fi echipat cu motorul V8 de 5.0 litri care va dezvolta 525 CP și 610 Nm, conform unor surse apropiate constructorului american. Lansarea noii versuni va avea loc până la finalul anului.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu versiunea Mustang Mach 1: americanii pregătesc modificări de design și performanțe îmbunătățite

Ford a publicat câteva imagini camuflate cu viitorul Mustang Mach 1. Versiunea va fi prezentată până la finalul anului și va oferi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul comportamentului dinamic.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Tehnologie

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va primi actualizări over-the-air: "Unele update-uri vor putea fi instalate și în mai puțin de două minute"

Ford a oferit o serie de informații noi referitoare la modul în care actualizările over-the-air vor avea loc la nivelul sistemului integrat pe noul SUV electric Mustang Mach-E. Conform reprezentanților Ford, multe dintre update-uri vor fi realizate în mai puțin de două minute.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford prezintă Mustang Cobra Jet 1400: prototipul electric dedicat întrecerilor pe sfertul de milă va avea 1.400 CP și aproape 1.500 Nm

Ford Performance a prezentat noul Mustang Cobra Jet 1400, primul prototip electric al diviziei constructorului american gândit pentru a concura în cursele de drag. Acesta va fi echipat cu un singur motor electric capabil să livreze 1.400 de cai putere.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Economic

Ford Mustang înregistrează noi performanțe: cea mai vândută sportivă și cel mai vândut coupe sportiv din lume în 2019

Ford Mustang a fost cea mai vândută sportivă și cel mai vândut coupe sportiv din lume în anul 2019 cu peste 102.000 de unități comercializate în 146 de țări.
Duminica, 12 Ianuarie 2020 | General

Cel mai scump Mustang din istorie este cel condus de Steve McQueen în filmul Bullitt: exemplarul a fost vândut la licitație pentru 3.7 milioane de dolari

Cel mai scump Ford Mustang din istorie este cel condus de celebrul actor Steve McQueen în cadrul filmului Bullitt. Acesta a fost vândut la o licitație Mecum pentru suma de 3.7 milioane de dolari (3.4 milioane de dolari plus taxe).

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, Mustang, Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Kia Soul, Porsche Cayman, Jeep Compass, Lotus Elise
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru